Bodyman Skrevet 21. januar 2016 Del Skrevet 21. januar 2016 Hei. Har regna ut at jeg trenger ca 300g karbs om dagen, men jeg skjĂžnner ikke om det er ukokt eller ferdig kokt? F.eks ris og havregryn. Jeg bruker appen Myfitnesspal og nĂ„r jeg taster inn F. Eks 100g havregryn sĂ„ vet jo ikke den om det er kokt eller ikke đš sĂ„ mengden karbs blir feil Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35119-rismengde/ Del pĂ„ andre sider Flere delingsvalgâŠ
SamGold Skrevet 21. januar 2016 Del Skrevet 21. januar 2016 Alltid tĂžrr vare. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35119-rismengde/#findComment-1175220 Del pĂ„ andre sider Flere delingsvalgâŠ
Darach_Ăr Skrevet 21. januar 2016 Del Skrevet 21. januar 2016 Hovedregelen er at pasta/ris/havregryn mĂ„les i tĂžrr mengde. Det er dog noen luringer pĂ„ MFP som har lagret sine egne versjoner av matvaren der de opererer med tilberedt vare. Det bruker da Ă„ vĂŠre spesifisert. Dersom 100 gram av pasta/ris/gryn gir deg rundt 350//380 kcal med ca 80/60 karbohydrater(avhengig av matvaren) bruker du rett mĂ„l. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35119-rismengde/#findComment-1175225 Del pĂ„ andre sider Flere delingsvalgâŠ
Bodyman Skrevet 22. januar 2016 Forfatter Del Skrevet 22. januar 2016 Okđtakk for svar! đȘ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35119-rismengde/#findComment-1175302 Del pĂ„ andre sider Flere delingsvalgâŠ
02-snapper Skrevet 24. januar 2016 Del Skrevet 24. januar 2016 (endret) Kan du ikke bare sjekke at nĂŠringsinnholdet pĂ„ MFP stemmer med som stĂ„r oppgitt pĂ„ embalasjen, da? :-)typisk inneholder havregryn (ukokt, tĂžrt) ca 360-365 kcal per 100g. Endret 24. januar 2016 av 02-snapper Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/35119-rismengde/#findComment-1175414 Del pĂ„ andre sider Flere delingsvalgâŠ
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nÄ og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nÄ for Ä poste med kontoen din.