Jump to content
Tirilns

Smerter i lysken ved løping

Recommended Posts

Hei!

De siste tre månedene har jeg løpt en del for å minske fettprosenten nå som sommeren nærmer seg. For 1-2 måneder siden begynte jeg å få smerter i leggene og lårene, noe jeg tenkte kom av for mye løping på hardt underlag. Jeg tok pause fra løpingen i nesten to uker før jeg begynte rolig, og smertene forsvant nesten helt. Det hender de fortsatt kommer tilbake, men det er kun hvis jeg løper lenge på høy intensitet.

Dessverre har et annet problem dukket opp, og dette er mye mer smertefullt enn det tidligere problemet. Nå har jeg fått veldig vondt i lysken, spesielt på venstre bein. Disse smertene kom etter jeg begynte å løpe normalt igjen, men selv om jeg tar flere dager pause fra løping blir ikke smertene borte. Etter en økt på mølla klarer jeg nesten ikke å gå oppreist da jeg får lynende smerter i venstre lyske når jeg legger press på dette beinet, og enkelte ganger virker det som at beinet "knekker" sammen av tyngden. Nå har det blitt så ille at smertene til og med kommer når jeg sitter på en stol og løfter venstre bein, så dere kan tro det var "artig" å flytte beinet fra clutch til brems i bilen på vei hjem i sta.. :p

Jeg vurderer selvfølgelig å dra til legen med dette da det har begynt å hemme meg i hverdagen, men tenkte å høre om dere har noen tips og erfaringer først? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Historie med korsryggproblemer? Nøyaktig hvor lyner det, nedover fremisiden av låret eller nedover innsiden av låret?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Jeg forsøker etter beste evne og finne ut av vedvarende smerter i lysken, og fant dette innlegget fra deg. Ja, det er jo snart 4 år siden men jeg håper at du fortsatt har mulighet til å svare. 

Ja, jeg kan omtrent kopiere ditt innlegg når det gjelder beskrivelse av smertene.

bl.a.

"lynende smerter i venstre lyske når jeg legger press på dette beinet, og enkelte ganger virker det som at beinet "knekker" sammen av tyngden. - smertene til og med kommer når jeg sitter på en stol og løfter venstre bein"

Spørsmålet er: Hva fant de ut av? Og ikke minst, ble du kvitt smertene? Hvor lang tid gikk du fra til å være smertefri eventuelt..?

Og et tilleggsspørsmål: Hvordan trente du for å opprettholde en noenlunde god kondisjon?

Så, selv om det er en god stund siden så håper jeg på et svar fra deg.

mvh Jørn S.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...