Gå til innhold

Refeed på PSMF


TourDeFat

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er på dag 8/12 dagers PSMF-diett og tenkte og ha en refeed i morgen. Jeg MÅ ikke (jeg er overvektig), men psyken min trenger!

Så vidt jeg har forstått så kan jeg spise 5-6 gram karbs per kroppsvekt. I mitt tilfelle (80 kg) blir det da 400 gram karbohydrater.

Tips til hva jeg kan spise? Har lest her inne at rundstykker med syltetøy, choco pops og lignende er bra, men jeg har lyst på en GOD middag! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jester

Jeg er på dag 8/12 dagers PSMF-diett og tenkte og ha en refeed i morgen. Jeg MÅ ikke (jeg er overvektig), men psyken min trenger!

Nå er vell hele konseptet med PSMF og holde ut de dagene da det er en høyst midlertidig diett. Et slikt fokus på ekstrem restriksjon et par dager for så å planlegge en utskeielse er i lengden det motsatte av hva man ønsker, og på kort sikt bare et tegn på at man er for restriktiv (gått for hardt ut).

Når det er sagt så bør du følge ditt eget råd, og som Therese sier å spise deg en god middag. Å planlegge en sprekk med "choco pops" er det samme som å planlegge å sulte seg i dagesvis for å kunne spise sukkerspinn... det gir ingen mening.

Om du absolutt må ha refeed så har du gått for hardt ut og indikerer at du trenger ikke slike ekstreme ytterpunkter mellom restriksjon og fråtsing. Men siden du mest sannsynlig både ønsker og trenger litt næring nå så bør du i alle fall basere deg på et måltid som ikke består av mikronæringsfattig sukker slik jeg ser det.

Hadde jeg vært deg, for å få noe ut av de siste dagene på PSMF men fortsatt får deg en middag så spis et typisk PSMF måltid, men legg til potet, søtpotet, ris eller noe slik. Evt legg til litt av disse til hvert måltid den dagen til du treffer makroene dine. Da har du plutselig ikke hatt en refeed (som i utskeielse), men "en vanlig dag i resten av ditt liv".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som de andre over sier - ikke bruk PSMF som en unnskyldning for å spise "1 kg" choco pops under en "refeed". Spis heller vanlige, gode, karbohydratkilder som ris, potet, frukt, og ta deg en normal porsjon med en form for dessert etterpå - en liten skål choco pops, en skål is, popcorn, kanelsnurr, rundstykker med nugatti, eller noe annet.

Man faller raskt inn i et negativt mønster om man sulter seg flere dager for så å endelig "kunne" fråtse i alt man vil. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...