Gå til innhold

Periodisk faste


Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg står opp kvart på 5 på morgenen og pendler til jobb med buss og ferje og går opp til sykehuset etter ferjen (40 minutt) og ned til ferja igjen etter jobb (40 min). Jeg kan ta bussen også, men jeg tar det som en liten treningsøkt. Som dere sikkert vet så går man hele vakta på sykehuset, uten om i pausene.

Jeg spiser mitt første måltid i lunsjen (halv 12) og mitt siste måltid kl. 20.00. Det vil vel kalles periodisk faste? Jeg faste i 15 og en halv time til sammen. Det funker meget bra, fordi jeg liker å spise store måltider når jeg først skal spise + at jeg sparer masse tid :-) Anbefales!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Merkelig spørsmål kanskje, men spør likevel:

er det noen som merker at de får dårlig ånde når de ikke spiser på så mange timer, spesielt de som ikke spiser frokost? Jeg kjenner det veldig godt når jeg prater med noen som ikke har spist frokost. Selv om de har pusset tennene. Det kommer vel fra magen antar jeg. Kanskje bare jeg som er overfølsom for lukter... hehe

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kan være ketoner du lukter, og utskilles fra blodet i lungene, er en del som kommer i mild ketose i løpet av natten, når du i tillegg ikke spiser frokost så vil dette fortsette inntil du spiser nok til å bygge opp glykogennivået igjen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Aha, det kan det være, ja. Kunne tenke meg å prøve periodisk faste, men har vært skremt av tanken på å ha dårlig ånde. Jobber med kunder ansikt-til-ansikt, og vil neppe skremme folk ved å lukte som gammelt søppel :lol: Men jeg spiser mye karbo om kvelden. Kommer man i ketose så fort? Det er kanskje individuelt... Spiser siste måltid rundt kl 11, og tenkte å spise "frokost" kl ett/halv to.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Jeg merket dette i begynnelsen, men etter som kroppen ble vant med å faste i 14-15 timer så ble det bedre :) Når jeg fikk dårlig ånde, så tok jeg meg en kopp kaffe eller en kopp te, men det var sjeldent jeg hadde dårlig ånde :p Dette er virkelig den beste måten for meg å spise på :-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...