Gå til innhold

Ny på Lavkarbo - hva burde man alltid ha tilgjengelig i skapene?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Til frokost pleier jeg å spise cottage cheese med bær og kanel, omelett, egg og bacon, salater, stekte og-/eller stekte grønnsaker med forskjellige proteinkilder.

Videre har jeg alltid masse grønnsaker i kjøleskapet, både av den slags som gjør seg best i frisk salat (grønnsalat, tomat, agurk, paprika osv) og den slags jeg foretrekker tillaget (hodekål, sopp, tomater, brokkoli, spinat, asparges, squash, gulrøtter) slik at jeg kan variere tilbehøret til kjøttet. Og ikke minst spise varme retter. Jeg har en tendens til å spise mye kald mat under lange perioder fordi jeg blir litt lat og da er en salat veldig enkel å lage :p

Kesam med fun light eple og kanel er også en sikker vinner som mellommåltid :thumbsup:

  • 2 uker senere...

EGG!

cc eller kesam og funlight evt nøtter evt frø

grønnsaker

Nøtter

Ellers er denne siden greit å lese http://lenabeatrice.net/ofte-stilte-sporsmal/handleliste-motivasjon-tips-og-rad/

Mitt beste tips er å ikke kjøpe noe du ikke vet hva du skal bruke det til. Det er massevis av tips om diverse typer mel og sukkererstatninger der ute, jeg har MASSEVIS i skapet, men holder meg egentlig til mandler jeg maler selv og sukrin. Med andre ord, finn ut hva du trenger før du kjøper det.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...