Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har noen kirsebær i hagen som jeg kunne tenkt meg å lage syltetøy av, men jeg kunne tenkt meg å bytte sukker med stevia/Splenda/annen kunstig søtning. Jeg finner liksom ingen gode oppskrifter på dette, så jeg er bare ute etter å høre om noen her inne har forsøkt det, og om det funker?

Og om noen da eventuelt har en brukbar oppskrift blir det lønn i himmelen!

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30802-lage-sukkerfritt-syltet%C3%B8y-selv/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan fint benytte en helt vanlig oppskrift hvor du bare substituerer sukkeret med annen søtning (i riktig tilsetningsforhold, les på pakken). Jeg syns Tagatesse funker utmerket til slikt, lagde rabarbrasuppe her om dagen hvor ingen avslørte av den var sukkerfri. Vil du ha det helt kalorifritt ville jeg prøvd Sukrin+.

(y)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...