SisterSyringe Skrevet 1. august 2014 Skrevet 1. august 2014 Jeg har noen kirsebær i hagen som jeg kunne tenkt meg å lage syltetøy av, men jeg kunne tenkt meg å bytte sukker med stevia/Splenda/annen kunstig søtning. Jeg finner liksom ingen gode oppskrifter på dette, så jeg er bare ute etter å høre om noen her inne har forsøkt det, og om det funker? Og om noen da eventuelt har en brukbar oppskrift blir det lønn i himmelen! Siter
ekongshavn Skrevet 2. august 2014 Skrevet 2. august 2014 Jeg prøvde meg frem med jordbær og sukrin. Kokte bærene og putta en dæsj sukrin oppi. Øvelse gjør mester! Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 2. august 2014 Skrevet 2. august 2014 tror www.bakekona.blogg.no har en oppskrift på syltetøy et sted. (: Siter
Tuon Skrevet 2. august 2014 Skrevet 2. august 2014 Du kan fint benytte en helt vanlig oppskrift hvor du bare substituerer sukkeret med annen søtning (i riktig tilsetningsforhold, les på pakken). Jeg syns Tagatesse funker utmerket til slikt, lagde rabarbrasuppe her om dagen hvor ingen avslørte av den var sukkerfri. Vil du ha det helt kalorifritt ville jeg prøvd Sukrin+. SisterSyringe 1 Siter
Lisa Skrevet 2. august 2014 Skrevet 2. august 2014 Jeg pleier bare å mose bærene å ha oppi nok sukker(erstatning) til det er søtt nok Enkelt og greit. SisterSyringe 1 Siter
SisterSyringe Skrevet 2. august 2014 Forfatter Skrevet 2. august 2014 Takk! Da er det vel bare å vente på at det modnes litt mer, så er det bare å starte tenker jeg Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.