Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal neste uke på en rundt 10-dagers fjellvandring rundt Lysefjorden. Jeg lurte på om noen har noen tips til hvilke typer mat jeg kan ta med. Med tanke på holdbarhet, vekt, protein og tilbereding. Vi kommer mest sannsynlig til å ha med en kjele og en primus, bortsett i fra dette har vi lite utstyr med. Til nå har jeg tenkt å ha med hjemmelaget beef jerky, nøtteblanding, proteinpulver og ris.

Noen som har noen andre forslag?

Fortsetter under...

Skrevet

Knekkebød og makrell i tomat er jo en slager :) ta med noen proteinbarer og div suppe poser. protein rik mat er det verre med med tanke på du kan ikke pakke med kylling filet og laks. men protein pulver tar jo ikke mye plass og vann finner dere i naturen :) god tur.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...