Gå til innhold

Anbefalte innlegg

[

Verdens enkleste pizzabunn lager du med mel, vann, salt og gjær ;)

Bruk en kjevle til utbakingen og bakestål eller pizzastein til stekingen, og du kan få en tynn tynn bunn som langt overgår det meste når det gjelder pizza (ovnen forvarmer du på max).

Kaloriene styrer du på annet vis enn å tulle med pizzabunnen :troll:

quote="Rakker, post: 1073309, member: 22864"]Mye forskjellig i denne posten. Kanskje ikke så verst på smak heller - men pizza er det ikke :eek:

Er så fullstendig enig. Hvetemel(gjerne av typen Tipo00(?)) olje og gjær må til når vi snakker skikkelig pizza. Men nå er det så uendlig mye enklere å kaste toppingen på et pitabrød:)

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...