Darach_Ùr Skrevet 24. september 2014 Skrevet 24. september 2014 [ Verdens enkleste pizzabunn lager du med mel, vann, salt og gjær Bruk en kjevle til utbakingen og bakestål eller pizzastein til stekingen, og du kan få en tynn tynn bunn som langt overgår det meste når det gjelder pizza (ovnen forvarmer du på max). Kaloriene styrer du på annet vis enn å tulle med pizzabunnen quote="Rakker, post: 1073309, member: 22864"]Mye forskjellig i denne posten. Kanskje ikke så verst på smak heller - men pizza er det ikke Er så fullstendig enig. Hvetemel(gjerne av typen Tipo00(?)) olje og gjær må til når vi snakker skikkelig pizza. Men nå er det så uendlig mye enklere å kaste toppingen på et pitabrød:) Siter
Anna82 Skrevet 6. oktober 2014 Skrevet 6. oktober 2014 Havregryn, egg og tunfisk funker fjell(y) 1 boks tunfisk 1 dl havregryn 1 egg Mikse å bake i ovnen 10 min Der har du en nydelig pizzabunn Sykt bra ifølge meg! Steffen! og FitFish 2 Siter
Steffen! Skrevet 6. oktober 2014 Skrevet 6. oktober 2014 1 boks tunfisk 1 dl havregryn 1 egg Mikse å bake i ovnen 10 min Der har du en nydelig pizzabunn Sykt bra ifølge meg! dette hørtes så rart ut og ikke spes godt, at det MÅ prøves. Anna82 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.