Gå til innhold

Erfaringer med betennelse i skulderens slimpose?


Anbefalte innlegg

Har slitt med betennelse i bursa siden slutten av november, og begynner og bli rimelig lei av dårlig bedring. Så jeg lurer på om noen har opplevd det samme, og hva som hjalp for akkurat deg?

For min del kom det av overbelastning da jeg startet på et 5-dagersprogram med skulder hver dag. Ikke et problem i utgangspunktet, men hadde rett og slett for høy belastningsprosent. Etter ca 1,5 uke med smerter gikk jeg til legen og fikk en voltarenkur. Ble bedre, men klarte å "rive det opp" igjen av uheldig belastning på skuldra senere. Har altså bygd meg opp en eller to ganger, men forverret det på nytt. Kom som akutt betennelse, og har vel kanskje utviklet seg til en mer kronisk betennelse ettersom det har vart i tre måneder nå.

Startet å gå til kiropraktor i midten av januar, hvor han fant ut at betennelsen har opphav i noe nervesaker (som jeg ikke kan noe særlig om) i nakken, som han nå driver og knekker og presser på osv. Dvs jeg kjenner også strålinger ut mot begge armene, men dette har ikke så mye med betennelsens bedring å gjøre...

Problemstillingen er at skulderen helst ikke skal være inaktiv så lenge for å unngå redusert bevegelighet i skulderleddet, men med en gang jeg trener noe bevegelighet etc blir betennelsen egentlig bare verre. Kjenner forsåvidt også vondter bare av å sitte i ro og skrive sånn som nå, eller av å kjøre bil, sove osv. Egentlig bedre å gå en tur.

Så hva er deres beste tips? Fysioterapaut? Akupunktur? Kortisonsprøyte? Vil bare høre litt erfaringer eller synsinger, skal inn i hæren i august og er litt smådesperat etter å bli bedre, ettersom det er noe jeg virkelig ser fram til.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...