Nich Skrevet 3. januar 2012 Del Skrevet 3. januar 2012 Sikkert fryktelig dumt spørsmål, men når man steker kjøtt i olje eller smør, absorberes oljen og smøret av kjøttet? Ligger jo alltid igjen masse veske i panna etter at jeg er ferdig med å steke. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 3. januar 2012 Del Skrevet 3. januar 2012 Mange næringstabeller har innhold både før og etter de ting er stekt. Noe blir definitivt med i maten (uten at det er noe galt med det). Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nich Skrevet 3. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 3. januar 2012 Har du link til en slik tabell? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 5. januar 2012 Del Skrevet 5. januar 2012 http://matportalen.no/matvaretabellen Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.