Tiwas Skrevet 26. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2013 Flink fyr du. Følger med på bloggen nå Kult! Kommer nok masse thermomix-ting fremover. Jeg er helt solgt på den maskinen EDIT: "hun" er faktisk på kjøkkenet og lager mat til meg nå... TEW 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915656 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TEW Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Ja, bra lesning på bloggen din. Thermomix ligger nok litt frem i tid for meg, men som en som ikke har spist kjøtt i voksen alder og må lære matlaging med kjøtt fra bunnen av, er jeg blitt fascinert av sous vide. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Tittet på litt videoer, men forsto ikke så mye. Ble skeptisk når han sa alle de beste kokkene i verden bruker den. Kan du oppsummere hvorfor den er fantastisk? Jeg bruker ikke den, og jeg er ifølge en del tullinger verdens beste kokk:/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915670 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 26. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2013 Ja, bra lesning på bloggen din. Thermomix ligger nok litt frem i tid for meg, men som en som ikke har spist kjøtt i voksen alder og må lære matlaging med kjøtt fra bunnen av, er jeg blitt fascinert av sous vide. Sous vide er en fin måte å tilberede kjøtt på, men det er thermomix også. Slik som nå i sted da jeg lagde meg pasta og kjøttsaus. Helt utrolig simpelt og fantastisk godt. Da var jeg lat og laget alt sammen - til og med gnocchi-en gikk oppi sausen - og jeg angret ikke et sekund. Mye kjøtt skal jo egentlig kokes, så det har man oppi sammen med sausen - slik som rødt kjøtt eller kylling. Kylling og fisk kan også dampes, og det gjør man over den delen som lager sausen. Man får til og med to gode kokebøker med, selv om jeg ikke har begynt å se så mye på dem enda. Så, ja - thermomix er dyrt, til tross for at den tar over jobben for mange maskiner på kjøkkenet. Sous vide gjør kjøtt enkelt, men stopper egentlig der. Men for all del - det er et supert sted å begynne Jeg bruker ikke den, og jeg er ifølge en del tullinger verdens beste kokk:/ Da trenger du den ikke heller - før du skal lage emulsjoner og sånt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Da trenger du den ikke heller - før du skal lage emulsjoner og sånt Trenger ikke det heller, lager 7 liter aioli i uka, og greier å skille den typ 1 gang i året, så jeg kjenner ikke store behovet akkurat Med mindre jeg kanskje måtte lage bearnaise, jeg hater bearnaise Tiwas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 26. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2013 Trenger ikke det heller, lager 7 liter aioli i uka, og greier å skille den typ 1 gang i året, så jeg kjenner ikke store behovet akkurat Med mindre jeg kanskje måtte lage bearnaise, jeg hater bearnaise Ja, da er du i hvert fall mye flinkere enn meg - og langt flinkere enn de fleste kokker jeg vet om. Men her skal du få en liten godbit: http://mymelbournethermomix.blogspot.no/2013/10/handmade-moisturiser-in-thermomix.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Ja, da er du i hvert fall mye flinkere enn meg - og langt flinkere enn de fleste kokker jeg vet om. Men her skal du få en liten godbit: http://mymelbournethermomix.blogspot.no/2013/10/handmade-moisturiser-in-thermomix.html Mitt magiske redskap heter; håndmikser. Noe av det mest elskede som noen gang er gitt til oss som befinner oss på kjøkkenet, både i hus og hjem og på hotell og restaurant:) Lage tryneklisj i noe du skal lage mat i?? lyser typ 150 varsellamper i kokkehygenenazist hodet mitt nå:/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915698 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Mitt magiske redskap heter; håndmikser. Noe av det mest elskede som noen gang er gitt til oss som befinner oss på kjøkkenet, både i hus og hjem og på hotell og restaurant:) Lage tryneklisj i noe du skal lage mat i?? lyser typ 150 varsellamper i kokkehygenenazist hodet mitt nå:/ fordelen med thermo vs håndmikser er vel helst at thermoen klarer å kjøre...MYE fortere, og har innebygget varme. Da får man laga emulsjoner av det mest utrolige, og som da holder kanonlenge:) men stavmikser/bamix <3 er ganske så awesome det og:) Tiwas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915700 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 fordelen med thermo vs håndmikser er vel helst at thermoen klarer å kjøre...MYE fortere, og har innebygget varme. Da får man laga emulsjoner av det mest utrolige, og som da holder kanonlenge:) men stavmikser/bamix <3 er ganske så awesome det og:) er innebygd varme i den håndmiksern jeg bruker nå.. men det skyldes vel muligens det faktum at den kjører seg varm.. det er håndmikser nummer 5 på 1 år:D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915703 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 er innebygd varme i den håndmiksern jeg bruker nå.. men det skyldes vel muligens det faktum at den kjører seg varm.. det er håndmikser nummer 5 på 1 år:D Huff da:/ lager du knust is for hånd, eller kjøper du billigste sort på clas ohlson? Anbefaler at du går til innkjøp av en Bamix, dyrt, men de tåler _alt_! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Huff da:/ lager du knust is for hånd, eller kjøper du billigste sort på clas ohlson? Anbefaler at du går til innkjøp av en Bamix, dyrt, men de tåler _alt_! nei, mellomdyr ting jeg ikke husker navnet på. Ja sjefen sier at nestegang må vi kjøre kvalitet for storkjøkken. Men jeg vet at jeg vil ødelegge den og:D Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 26. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2013 fordelen med thermo vs håndmikser er vel helst at thermoen klarer å kjøre...MYE fortere, og har innebygget varme. Da får man laga emulsjoner av det mest utrolige, og som da holder kanonlenge:) men stavmikser/bamix <3 er ganske så awesome det og:) Hmmm...der ga du meg en idè...Tror du TM kan være løsningen på å lage sauser og sånt med mager kesam uten at den skiller seg? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915728 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 26. desember 2013 Del Skrevet 26. desember 2013 Hmmm...der ga du meg en idè...Tror du TM kan være løsningen på å lage sauser og sånt med mager kesam uten at den skiller seg? Hmm.. varmer du opp kesamen, derfor den sprekker? Men den er genial til å lage superstabile emulsjoner, om du kjører den hardt nok Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915738 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 26. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2013 Hmm.. varmer du opp kesamen, derfor den sprekker? Ja, det er jo derfor den anses å være umulig å lage sauser med. Dette må jo være fitness-verdens hellige gral om man kan lage sauser, tikka masala osv osv med mager kesam i stedet for fetere melkeprodukter. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915740 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 27. desember 2013 Del Skrevet 27. desember 2013 Magre melkeprodukter har ingenting i mat å gjøre! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 27. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 27. desember 2013 Magre melkeprodukter har ingenting i mat å gjøre! Hvorfor ikke om man er på diett men fremdeles ønsker å spise godt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915826 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 27. desember 2013 Del Skrevet 27. desember 2013 Hvorfor ikke om man er på diett men fremdeles ønsker å spise godt? Jojo, jeg kranglet egentlig ikke, og kan ingenting om mat, sier bare at smør og fløte er godt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915836 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 27. desember 2013 Forfatter Del Skrevet 27. desember 2013 Jojo, jeg kranglet egentlig ikke, og kan ingenting om mat, sier bare at smør og fløte er godt! Ingen uenighet om det - men for meg er smør og fløte godt maks en gang i uken. Resten av uken forsøker jeg å lage best mulig mat ut av det som passer inn i diettplanen min Ole-Mats Moskvil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-915839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole-Mats Moskvil Skrevet 16. juni 2014 Del Skrevet 16. juni 2014 Updates? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-1031224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 24. juni 2014 Forfatter Del Skrevet 24. juni 2014 Updates? Utdype? Ole-Mats Moskvil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26632-thermomix/page/2/#findComment-1034661 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.