Tankard Skrevet 19. desember 2013 Del Skrevet 19. desember 2013 Hei! vet dere om et proteinpulver som er godt å ha i mat? Har dere gode erfaringer med å blande proteinpulver i ulike matretter? Jeg ble skikkelig fristet av denne: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
project_eat Skrevet 20. desember 2013 Del Skrevet 20. desember 2013 Bakeprotein smaker ingenting, jeg bruker det i havregrøt f.eks. Og til baking selvfølgelig :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/#findComment-913425 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 20. desember 2013 Del Skrevet 20. desember 2013 De fleste går greit, men har best erfaring med chocolite og myofusion:) Ellers er som sagt over bakeprotein veldig greit å bruke, selv om det ikke er smak Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/#findComment-913434 Del på andre sider Flere delingsvalg…
GuroK Skrevet 20. desember 2013 Del Skrevet 20. desember 2013 Jeg har bare brukt whey tech med sjokoladesmak fra Proteinfabrikken i havregrøten, smaker ganske godt:) Smaken er nøytral og god, så jeg vil regne med at den passer i diverse retter Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/#findComment-913508 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss Iron Skrevet 20. desember 2013 Del Skrevet 20. desember 2013 whey tech vanilje funker fint i risgrøt: kok opp vann og 2 ss fløte, ha i ferdigkokt ris (rester fra middagen) type 1/3 boil in bag, kok noen minutter for å varme risen. pass på at "grøten" er suppete i konsistensen og rør inn 2 scoop vaniljeprotein slik at du før riktig grøtkonsistens, men husk å ta kasserollen av plata FØR du har i pulveret, dette for at det ikke skal bli kornete. du kan ha i litt salt og litt vanlig vaniljesukker for å få mer identisk risgrøtsmak. nydelig!! videre funker det meste av vaniljeproteinpulver til stavmikser med frosne bær og litt vann for å lage deilig protein-fluff/sorbet Micellar-proteinvarianter funker best til dette, da det gir en tykkere konsistens enn vanlig proteinpulver. Neon og Tankard 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/#findComment-913529 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 20. desember 2013 Del Skrevet 20. desember 2013 ^^ personlig har jeg dårlig erfaring med whey tech i baking .. de går fint i grøter og fluffer, men til baking i ovnen synes jeg ikke de holder:P Miss Iron 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/#findComment-913543 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss Iron Skrevet 20. desember 2013 Del Skrevet 20. desember 2013 ^^ personlig har jeg dårlig erfaring med whey tech i baking .. de går fint i grøter og fluffer, men til baking i ovnen synes jeg ikke de holder:p det kan jo forklare hvorfor jeg hater proteinkaker/muffins og liknende, jeg har brukt feil type proteinpulver...takk(y) Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/26617-proteinpulver-til-%C3%A5-blande-inn-i-mat/#findComment-913545 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.