Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

whey tech vanilje funker fint i risgrøt: kok opp vann og 2 ss fløte, ha i ferdigkokt ris (rester fra middagen) type 1/3 boil in bag, kok noen minutter for å varme risen. pass på at "grøten" er suppete i konsistensen og rør inn 2 scoop vaniljeprotein slik at du før riktig grøtkonsistens, men husk å ta kasserollen av plata FØR du har i pulveret, dette for at det ikke skal bli kornete. du kan ha i litt salt og litt vanlig vaniljesukker for å få mer identisk risgrøtsmak.

nydelig!! :)

videre funker det meste av vaniljeproteinpulver til stavmikser med frosne bær og litt vann for å lage deilig protein-fluff/sorbet :) Micellar-proteinvarianter funker best til dette, da det gir en tykkere konsistens enn vanlig proteinpulver.

Annonse

^^ personlig har jeg dårlig erfaring med whey tech i baking .. de går fint i grøter og fluffer, men til baking i ovnen synes jeg ikke de holder:p

det kan jo forklare hvorfor jeg hater proteinkaker/muffins og liknende, jeg har brukt feil type proteinpulver...takk(y)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...