Minni M Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Vet noen hva er det som gjør ris så mye sunnere enn pasta (type grov/spelt)? Glutenfri! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/page/2/#findComment-885609 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 9. november 2013 Del Skrevet 9. november 2013 Fordi pasta er laget av mel mm, og derfor er et produkt som ikke er 100% rent. +at det er noe man lett utvikler allergi/overfølsomhet for. Ris derimot, er 100% fritt for tilsetning, selv om den hvite risen er polert, så er den hvertfall naturlig. Ris er kanskje bedre enn pasta, men jeg tror ikke at det er på grunn av at ris er "rent". Med denne logikken ville jo rent korn vært like bra som ris (jeg tar ikke stilling til om det er rett eller ikke). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/page/2/#findComment-886460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 9. november 2013 Del Skrevet 9. november 2013 Ris er kanskje bedre enn pasta, men jeg tror ikke at det er på grunn av at ris er "rent". Med denne logikken ville jo rent korn vært like bra som ris (jeg tar ikke stilling til om det er rett eller ikke). Enig i det, men pasta er jo uansett ikke laget av kun korn, det er et blandingsprodukt, så poenget mitt var at ris er rent ift pasta fordi risen ikke er et blandingsprodukt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/page/2/#findComment-886751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.