Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 1 måned senere...
[ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This:

Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein)

Kutter i biter

Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet

Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet

Steker i 15min på 220 grader

Har på litt tacosous og/eller hakka tomater

Elsk det.

Jeg fikk besøk av en venn i går som har jobbet som kokk på en Michelin restaurant. Jeg skulle lage middag (panikkslagen ofc)og siden vi hadde dårlig tid og jeg hadde søtpotet endte jeg opp med å lage dette. Det var knall:D

  • 2 måneder senere...
Jeg fikk besøk av en venn i går som har jobbet som kokk på en Michelin restaurant. Jeg skulle lage middag (panikkslagen ofc)og siden vi hadde dårlig tid og jeg hadde søtpotet endte jeg opp med å lage dette. Det var knall:D

Stilig, hvilken restaurant jobber han på?:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...