Jump to content

Frk Larsen

Members
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

About Frk Larsen

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo helt vanvittig om overvektige skal ta opp parkeringsplassene til de som trenger dem, om det er det som er tilfelle!
 2. Fantastisk godt humør! Selvtillit (Enda) bedre sexliv Masse energi!
 3. Jeg fikk besøk av en venn i går som har jobbet som kokk på en Michelin restaurant. Jeg skulle lage middag (panikkslagen ofc)og siden vi hadde dårlig tid og jeg hadde søtpotet endte jeg opp med å lage dette. Det var knall:D
 4. www.teamphysix.com eller så kan du sjekke ut :https://www.facebook.com/TeamPhysix

  1. Ahmed Kerigo

   Ahmed Kerigo

   Ahmed heter jeg, grunnlegger av Team Physix

 5. Wow!! Det er helt vanvittig! Bare...wow.
 6. Jeg liker ikke gutter. Jeg liker menn.
 7. Ågud.....pass dere, alle damer som driver med one night stands og sjekking på byen og sånt. Ser for meg at det ikke hadde vært så veldig kult å komme hjem med en sånn.
 8. Kanskje du bare opplever en liten stagnasjon akkurat nå? Bare fortsett som du gjør, eller bytt ut noen av cardioøktene med mer og tyngre styrketrening, Muskler spiser fett! Jeg hadde litt issues med vekta før i tiden, og trente cardio 4-5 timer (!) om dagen, men har aldri vært så slank og fin som da jeg gikk over til å trene styke 6 dager i uka i stedet for. Alt fettet bare rant av;) Good times, good times.....*dreamy* Men du er jo på riktig vei uansett, så du tjener hvertfall ikke noe på å gi opp. Får du nok søvn forresten?
 9. Når jeg leste innlegget ditt nå, så kom gamle minner tilbake til meg. For en del (ganske så mange) år siden, da jeg fremdeles bodde hjemme hos min mor, hadde jeg det på nøyaktig samme måte. Jeg holdt meg unna alle sosiale samlinger, selskaper, venninnekvelder, familiemiddager, alt... Og noen dager gikk jeg amok i kjøkkenskapene. Jeg husker ikke helt hvordan det foregikk, men jeg lurer på om jeg styrtet ned på kjøkkenet i det samme jeg kom hjem fra skolen, hev i meg alt jeg kunne finne - Tine kremtopp med nesquick. Melk med 10 spiseskjeer nesquickpulver i, sjokade, nugatti (til og med hapå, og jeg liker ikke hapå en gang!!) med skje rett fra boksen. Jeg hev i meg så mye som mulig før min mor rakk å komme hjem fra jobb, som regel 20-30 min etter meg. Og man rekker å proppe i seg ganske mye drit på såpass 20 min. Og for en jævlig følelse etterpå!! Det føles så unødvendig, og man føler seg så vanvittig ekkel. Jaja. Det jeg husker, er at jeg på den tiden var veldig opptatt av vekt, og at jeg hadde en veldig streng liste med ja- og nei-matvarer. Ting jeg kunne spise, og ting jeg ikke kunne spise. Jeg spiste generelt alt for lite, og det var vel kroppens egen måte å rope om at den trengte mer energi..? Sannsynligvis. Jeg husker ikke hva jeg gjorde for å slutte å binge. Men sannsynligvis endret jeg kostholdet, og tillot meg å kose meg litt på daglig basis. Nå kan jeg faktisk begrense meg (såfremt det ikke er snakk om is). Hehe.
×
×
 • Create New...