Grether Skrevet 8. september 2013 Del Skrevet 8. september 2013 Hvorfor er det sånn at mer mat, gjør at man ser strammere og mer "fit ut"? I mediene står det at man må spise mindre, trene mye cardio for å se slank ut. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24076-spis-mer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 8. september 2013 Del Skrevet 8. september 2013 Mer mat = lettere å bygge muskler = mer muskler =muskler gjør at du forbrenner mer i hvile, kroppen vil tære på fettreservene istedet for å bryte ned musklene slik man ofte gjør med mye trening og lite mat Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24076-spis-mer/#findComment-849777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 8. september 2013 Del Skrevet 8. september 2013 og mediene har som regel ikke peiling. ErikH, FitFish, Shenjing og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24076-spis-mer/#findComment-849778 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 8. september 2013 Del Skrevet 8. september 2013 Det er forskjell på å se tynn ut vs stram ut. Stram = muskler. For å bygge muskler trengs mat. Tynn = liten kroppsmasse.. altså ikke det samme som muskelmasse. Tynnhet er ikke det samme som stram. For å være "tynn" må en ned i vekt og det oppnås ved kaloriunderskudd. Og dette underskuddet blir større med kardio (forbrenner kcal) og mindre næringsinntak Afterall 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24076-spis-mer/#findComment-849782 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 8. september 2013 Del Skrevet 8. september 2013 Muskelatur gjør deg stram, muskler (og noe fett på jenter) gir en "stram" look. Eller hvilket ord man liker å bruke. Det må ikke forveksles med folk som har løpt av seg all muskelmassen og sultet av seg fettet slik at huden henger som en sakkosekk over skjelettet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24076-spis-mer/#findComment-849807 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.