Gå til innhold

Vondt i armene


BKJ

Anbefalte innlegg

Ohoooii..

Tror kanskje jeg var litt uheldig sist jeg trente. Sitter i skrivende stund med sinnsykt vondt i begge armene. Smerten strekker seg liksom fra innsiden av albuen og ned..evt oppover mot nakken. Går greit sålenge jeg ikke strekker arma opp/utover, men om jeg gjør det så får jeg sånn ilende smerte, nesten som når noen trykker på en muskelknute. Sliter liksom å med søvn pga armene, våkner og føler at noen hogger med øks på dem..

Noen som aner hva jeg kan ha vært uheldig og gjort? Evt hva jeg kan gjøre for å få det til å gå over? : ) : )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjenner du noe ut i fingrene? At det stikker eller er numment? Har du vært utsatt for noe vridning / belastning på nakken? Det kan være at du bør gå til naprapat og be de klemme på musklene som sitter rundt skulderbladene. Også er det en muskel som sitter inn under skulderbladet ved trapsa som kontaktes på så og si alt av øvelser du bruker hendene dine på, som det er "umulig" å tøye selv. Det bør trykkes på innimellom. Og tøye bryst og traps kan være lurt. Hørtes først også ut som det kunne vært scenebetennelse, og da er det bare å roe ned på treninga et par uker, kutte ut curl-øvelser som låser håndleddet (f. eks z-stang). Smertestillende er bare dumt, ettersom du kan gjøre bevegelser som belaster området, uten at du kjenner smerte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Høres ut som en standard overbelastning av ligamneter i albuene...Om du gikk litt BOOOMM ned i hangups til strakealbuer kan det ta på. Få han karen på bildet ditt til å masere litt hardt og dypt på armen og ikke tren fram til det føles bedre....eller sløs bort masse spenn og krefter på å få en eller annen proffesjonell til å komme til samme konklusjonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan være mye - spente du mye i nakken når du trente? Det du beskriver høres litt ut som nakkeproblemene mine, for det går en nerve nedover fra C6 (?) til armene. I mitt tilfelle er det prolaps der som legger press på nervene, men kan også være stiv nakke som gjør det. Få deg en massasje og se om det går over. Blir det verre av det, så vet du i hvert fall at du kanskje har gunnet hvor smerten kommer fra :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...