Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Morn igjen.

Jeg har vært innom gymgrosisten og bodypower sine nettsider nå .. jeg ser at de skryter veldig av Kasein pulverne sine... jeg har vært borti disse før, og synes de er helt herligepå smak... men det skulle vell ikke være noe i veien for å bruke dette på morgen / ettermiddag såvell som på kvelden ..

Eller gir det bedre effekt å bare bruke vanlig 100% whey protein ( synes dette proteinet smaker møkk uansett merke, mye grunnet konsistensen) :/

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23806-funker-kasein-protein-bedre-enn-whey/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kasein er et avfallsstoff i myseproduksjonen. Kasein er uheldig for tarmen din. Legger seg som en tyggishinne og kan hos mange medføre problemer av ulik grad.

Min personlige mening, basert på alt jeg har lest om kasein over flere år, er at det er et tulleprodukt. Myse er mer enn bra nok, og vil du tilføye litt time-release så tar du det sammen med litt olje eller spise litt biff et par ganger i uken.

Kasein et avfallsstoff fra myseproduksjon?

http://www.friskogfunksjonell.no/proteinkvalitet/

Melk er 80% kasein og 20% myse og problemer relatert til inntak av melk er vel i hovedsak knyttet til laktose i melk og ikke kasein? Hvor har du lest at kasein er er uheldig for tarmen?

Jeg har heller ikke lest noe sted at kasein er uheldig for tarmen, men inneholder vel mindre både BCAA og glutamin eller noe? Ifølge boksene jeg har i skapet har kasein 10g EAA per serving mens myse har 5,5g BCAA.

Hvis det skulle vært skadelig for tarmen ville vel morsmelk ta knekken på de fleste barn?

Human milk contains two types of proteins: whey and casein. Approximately 60% is whey, while 40% is casein.

http://americanpregnancy.org/firstyearoflife/whatsinbreastmilk.html

Her er noe som kan være grunnen til IAmaBro sitt utsagn:

The proteins in milk can be divided into two categories: caseins and whey proteins. Human milk contains these in a ratio of 40:60 respectively; while in cow’s milk the ratio of casein to whey proteins is 80:20. Given that the amount of total protein in cow’s milk is more than double that of human milk, cow’s milk clearly contains considerably more casein than human milk. Casein can be difficult to digest, in fact it is used as the basis of some glues!

http://www.vegetarian.org.uk/campaigns/whitelies/wlreport05.shtml

Jaha... jeg hakke så mye tarmprolemer akkurat... så det ekke noe jeg tenker spessielt mye på ... men Kasein er det som jeg synes er desidert best på smak ( spessielt 100% kasein fra ON ) .. så siden det ikke spiller så stor forskjell trur jeg at jeg går for det valget ;) ...

Bare digger sjokoladeshaken :p

Annonse

Er minimale/intet forskjell mellom disse to. Men det er antatt om det er en relativ stund siden siden siste måltid kan muligens myse/melk være å foretrekke etter trening.

Kasein dannes en slags "bærriare" grunnet blant annet suspensjon av kaseinmiceller som holdes sammen av kalsiumioner og gjør at det blir mer uløselig i vann. Men dette er mer tidskrevende enn tungløselig slik jeg velger å tolke det.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...