Heihopro Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 Anbefal gjerne bøker/linker som forklarer kjemi og andre bøker/linker som kan hjelpe å forstå bland annet forskningsrapporter om ernæring bedre. Siter
Indiska Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 Frisk og Funksjonell Masse, masse nyttig. Danisan, 4321yawaworht, Kristin Charm og 3 andre 6 Siter
4321yawaworht Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 "Hvorfor/Derfor/Why"-titteltrenden for artikler er nok det eneste jeg virkelig irriterer meg over. DO NOT KNOW WHY. Titler som bruker imperativ er også slitsomme. Fk u Dagbladet. Mye bra der da. Good, Indiska! Jeg liker denne bloggen: Health Correlator. Mye om faste, forskningsartikler, makronæringsstoffer, insulinets rolle, diabetes, osv. Siter
Thorvaldsen Skrevet 12. juni 2013 Skrevet 12. juni 2013 Present Knowledge in Nutrition: John W. Erdman Jr., Ian A. MacDonald, Steven H. Zeisel: 9780470959176: Amazon.com: Books Siter
Heihopro Skrevet 12. juni 2013 Forfatter Skrevet 12. juni 2013 Takk for tipsene folkens, da har jeg litt å kose meg med Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.