WebPT Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Jeg var på kiwi ista å sjekka ut en rød pose med havre polarbrød. Det står at det inneholdt hvetemel? Inneholder det også da ikke gluten? det såg ikke så alt for grovt ut heller, eller er det flere typer polarbrød? Hvetemel=gluten? er det ikke slik? Angående peanuttbutter så kjøpte jeg en uansett faen om d er sunt eller ei! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/page/2/#findComment-790019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pho Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 Havre 12 pk Stort sett laga av hvete... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/page/2/#findComment-790032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Msk87 Skrevet 5. juni 2013 Del Skrevet 5. juni 2013 D e jo masse jær i brød..... Vett kje ommd har någe å sei men Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/page/2/#findComment-790033 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bro Skrevet 6. juni 2013 Del Skrevet 6. juni 2013 Jeg var på kiwi ista å sjekka ut en rød pose med havre polarbrød. Det står at det inneholdt hvetemel? Inneholder det også da ikke gluten? det såg ikke så alt for grovt ut heller, eller er det flere typer polarbrød? Hvetemel=gluten? er det ikke slik? Angående peanuttbutter så kjøpte jeg en uansett faen om d er sunt eller ei! Ser det nå at det skal være litt hvetegluten (3,8%%. Men har to damer på jobben som har glutenallergi som sier at de kan bare spise polar havre. Da vil jeg nok råde deg dersom du har allergi mot gluten å spørre legen din, da er du ihvertfall sikker! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/page/2/#findComment-790403 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 6. juni 2013 Del Skrevet 6. juni 2013 Du kan spise polarbrød, smakker himmelsk og er av havre. Uten gluten og Man kan også lage pizza av dem, wuhuuuuuu Havrepolarbrødet er dessverre ikke glutenfritt. Det som er dumt med brød bakt av havre er at det ofte inneholder ekstra mye gluten fordi hvetegluten blir tilsatt for at det skal heve bra. Ingredienser: Vann, hvetemel (24,2%), fullkorn av hvete (20,1%), havregryn (10%), sukker, gjær, hvetegluten (3,8%), sirup, havrekli (2,5%), vegetabilsk olje, fermentert hvetemel, salt, emulgeringsmiddel (mono- og diglyserider av fettsyrer, og eddiksyreestere av mono og diglyserider av fettsyrer), bakepulver (hjortetakksalt), fruktose, surdeigskultur, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), enzym. Thiasthias 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21487-ris-og-potet-vs-br%C3%B8d/page/2/#findComment-790406 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.