Gå til innhold

Msk87

Medlemmer
 • Innholdsteller

  126
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som har erfaring med smerter i halebenet mens knebøy....? Jeg var litt vell ivrig i akebakken for noen år siden og fødselen tok litt knekken på det også..
 2. Thank u! Har faktisk ikje lest gjennom d ennå ...;p
 3. nei eg ser kje d.. eehhe.. .orke kje å bla igjennom alle disse sidene, så du , så har aktivt følgt me her, kan du ikje bare sei d t meg ?)
 4. har dåkkår komt fram t någe vetigt .... ? eg vente bare på the big bang her, haha.
 5. nå va d kje akkurat "hybelrommet" d va snakk om.. va jo d at han faktisk spurte om eg va mor..
 6. Ostepoooopp .....) mmmmmmmm . Spise t eg blir dårlige haha
 7. Jeg har alltid brukt oppbygde joggesko når jeg trener ben. Prøvde meg en liten periode med vanlige joggesko , FY SATAN så vondt jeg fikk i ankler, knær og hofter....-.-
 8. Jeg føler mine skuldre peker fremover. Har ikke dårlig holdning heller. Alltid hatt en god holdning. Kanskje det er genetisk. Føler jeg ikke klarer og bygge bakside skuldre... Noen råd ? Noen andre som føler det samme...?
 9. Jeg går til psykolog selv... Og min erfaring med sånne teite utsagn er at de vil se hvordan du reagerer, hvordan du takler å få "motgang" .. Hvor langt du er komt i behandlingen osv ,.. men fack det hørtes godt ut med den isen nå!!!!
 10. Det tar IKKE 10 min. Jeg vet ikke hvilken jalla frisør du går til men det tar ikke 10 min.....-.- hos oss setter vi av 45 min på dame. Vask, klipp, tørk. Ting tar tid. Jeezes... Masser godt når du vasker det, da stimulerer du hårsekkene og det kan vokse fortere. Stuss det kver 6-8 uke.. Når du bruker olje fordel det godt i hendene , nesten som en håndkrem, og begynn nederst i tuppene og jobb deg oppover. Du kan kure eet mer en en gang i uken viss du føler det trengs. Du kan f.eks. Få kurbomber hos frisøren som er kjempe gode, har brukt de selv, fra kerastase. Men det kan koste 2-300kr.
 11. Haha jo endringen ... Fust va eg en pinne. Tynn, uten hofter, rompa ellår pupper. Så blei eg gravid, fekk maaasse vann i kroppen , este ut så en ballong, sleit me å få i meg nok mat til å me....-.- så rompe, lår å hofter este ut , fått mye mer hofter, sjøl om eg e gått ner i vekt å bla bla bla ettepå e d kje sjangs å få på seg gamle bukser.. Puppene blei åg mye større... D blei jo en ganske ekstrem livsstilendring for meg å bli gravid, så d kan åg ha mye me at eg la på meg mye å gjør. Men igjen så e mye genetisk , mor mi åg la på seg 25kg i graviditeten..d einaste eg føle har vanskelig for å t
 12. Kroppsfassongen min endra seg mye ette eg va gravide... D e rart å se på egentli d va vell då eg blei "KVINNE" hihi
×
×
 • Opprett ny...