beatie Skrevet 23. mai 2013 Del Skrevet 23. mai 2013 Jeg lurer på om noen av dere lager mat for flere dager av gangen? Hva lager dere isåfall? Hva kan stå hvor lenge i kjøleskap og hva kan fryses? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FunksTiGi Skrevet 23. mai 2013 Del Skrevet 23. mai 2013 Jeg pleier som regel å lage alle måltidene for en dag. Dersom jeg lager for flere dager blir det alt for tørt. Da tar jeg meg heller tid til å lage hver dag Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778011 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thooomas Skrevet 23. mai 2013 Del Skrevet 23. mai 2013 Om jeg absolutt lager mat for flere dager er det kun middag til dagen etter, går fort å lage mat.. Blir bare mer stress med bokser å styr Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778017 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 23. mai 2013 Del Skrevet 23. mai 2013 Jeg lager nye måltider hver dag så langt jeg har mulighet (jeg liker å stå på kjøkkenet må sies da ) Tar dog vare på og bruker neste dag hvis det er rester til overs. Kjøtt og fisk har jeg i porsjonspakker i frysen, og tar opp det jeg trenger til neste dag kvelden før. Grønnsaker tilbereder jeg alltid ferske. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 23. mai 2013 Del Skrevet 23. mai 2013 Lager ofte dobbel porsjon og frysrr ned. Da hat jeg middg til travle dager eller late dager.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 23. mai 2013 Del Skrevet 23. mai 2013 Lager alltid dobbel middag. Så pakker jeg inn det jeg ikke orker og har med på skolen neste dag. Har ellers ikke tid til å lage en skikkelig lunsj på morgenen. Funker rått, men ellers liker jeg å lage måltid hver dag. Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778075 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lachfaderen Skrevet 24. mai 2013 Del Skrevet 24. mai 2013 Jeg har senket kravene mine for matens lukt og utseende. Dette kan jeg lage for 3 dager av gangen, med liten innsats og minimalt med oppvask: 1. Ovnsbakt kyllingfilet (har fersk kyllingfilet i ildfast form, har på soyasaus eller sennep). Slenger også i noen laksefileter om jeg har. Har folie rundt fisken-kylling med fiskesmak... 2. Mens kyllingen er i ovnen, steker jeg karbonadedeig og koker ris. 3. Kutter opp paprika og brokkoli. Sjekker at jeg har nok bananer og ananas på boks. Legger frosne blåbær i en boks i kjøleskapet. De tiner og holder seg godt i minst 3 dager. OBS! La all varm mat avkjøles HELT før du legger lokk på matboksen! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778419 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cesandberg Skrevet 24. mai 2013 Del Skrevet 24. mai 2013 Hvis du tar og legger et par kyllingfilet i zip matposer med en liiten dæsj smør/olje og en passe mengde krydder, klemmer ut alle luft, lukker posen, og så legger du 10-20 av disse i en stor gryte,( jeg bruker sous-vide maskin, men funker med gryte og) la de ligge og trekke i gryta i 4-5 timer på ca 50-60 grader, kan bruke steketerm med alarm for enkelhet skyld. La de kjøle ned , og så kan de fryses, for så å tas ut ved behov. Ifølge Heston Blumenthal sin bok Cooking at home, så vil dette bevare alle saftene og fuktigheten i filetene, og det er da bare å dra de kjapt gjennom panna sammen med evt grønnsaker for å få stekeskorpe, er helt nydelig. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiringla Skrevet 24. mai 2013 Del Skrevet 24. mai 2013 jeg steker alltid mange kyllingfileer og skjærer det i små biter og fryser det, så har jeg alltid kylling til salat hvis jeg vil ha det på matpakka. legger det bare oppi fryst sammen med salaten så tiner det ila dagen PB jellytime 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21433-forberede-m%C3%A5ltider-for-hele-uka/#findComment-778526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.