ned 25 Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 forvirret.no men kanskje jeg skal ned til 1600 likevell bare for og se om jeg går ned da?? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 forvirret.no men kanskje jeg skal ned til 1600 likevell bare for og se om jeg går ned da?? Prøv deg litt lavere siden du ikke går ned. Jeg har ikke noe erfaring med å gå ned i vekt. Sliter nok som det er med å komme opp Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 så da er jeg på rett mengde jeg da med 1900 med andre ord? Hvis du vil ned i vekt, og går ned i vekt på 1900 er det bra. Går du ikke ned må du legge deg lavere. Simple simple StineB 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian Elvebu Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 Satan...så mye. Tør jeg spørre om hvorfor? Blir man ikke lei på en måte.... Veldig lett å få ned, og metter ikke så mye Faktisk er det motsat... "Et ukokt (rått) egg gir lav biotilgjengelighet av næringsstoffer, hvor flere studier antyder et proteininntak på bare 50-60 %. Råe egg inneholder et glykoprotein som heter avidin som binder biotin, og vil hemme næringsopptaket fra råe egg. Ved å koke eller steke egget deaktiverer man avidin, og vil derfor oppnå et fullverdig opptak av protein" http://fitnessbloggen.no/spise-ukokte-egg/ Stemmer, men er mye lettere å få ned mange egg om jeg spiser de rå, og det metter ikke noe, men stemmer at det er bedre med kokt eller stekt egg mtp å ta opp næringen jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian Skrevet 6. desember 2011 Del Skrevet 6. desember 2011 skulle vel tro det metter mindre fordi det har mindre effekt? Høres lite kostnadseffektivt ut det der, Kristian! hehe... kok dem og spis mindre = oppnå samme effekt! virker logisk for meg, samt mer økonomisk tenkte det samme mht til den økonomiske biten!! Daniel Sol 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ned 25 Skrevet 6. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2011 alle snakker om kokt, kan man ikke lage speilegg, omelett eller eggerøre? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 alle snakker om kokt, kan man ikke lage speilegg, omelett eller eggerøre? Når man lager speilegg, omelett eller eggerøre bruker man vanligvis en form for fett ved tilberedning. Kakk egg eller eggehvite i en beholder og kjør det i mikroen! Hvit "omelett" med syltetøy uten tilsatt sukker, melk og sukrin er nam! Det så kanskje ikke så godt ut, men det er det faktisk. Men jeg er kanskje sær Det gule greiene tror jeg bare er litt eggeplomme som snek seg med da jeg kakket egg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 ......... Jeg får vel kanskje lage det litt mer delikat neste gang For det er faktisk godt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian Elvebu Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Når man lager speilegg, omelett eller eggerøre bruker man vanligvis en form for fett ved tilberedning. Kakk egg eller eggehvite i en beholder og kjør det i mikroen! Hvit "omelett" med syltetøy uten tilsatt sukker, melk og sukrin er nam! [ATTACH=full]2666[/ATTACH] Det så kanskje ikke så godt ut, men det er det faktisk. Men jeg er kanskje sær Det gule greiene tror jeg bare er litt eggeplomme som snek seg med da jeg kakket egg Tror ikke det var det at det ikke såg godt ut, men heller at tanken på eggehvite blandet med syltetøy, melk og sukrin blir helt kræsj. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ned 25 Skrevet 7. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2011 ugg det der ¨verken så eller hørtest godt ut, ikke vil jeg ha det søtt heller, jeg er mer glad i det som er mer salt enn søtt... tror jeg prøver meg på steke selvom jeg må bruke litt fett... Bruker vitahjertego, om det hjelper litt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian Elvebu Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Er jo bare å steke i sunt fett. Olivenolje, kokosolje etc Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ned 25 Skrevet 7. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2011 bør jeg få legen til og sjekke om jeg har høyt kolesterol osv da kanskje? er jo overvektig, skal jo ned ganske mange kg 20-25 kg :/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ned 25 Skrevet 7. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2011 Er jo bare å steke i sunt fett. Olivenolje, kokosolje etc så vita er ikke bra da? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 så vita er ikke bra da? Nei, den inneholder for mye flerumettet fett. Senker kanskje kolesterolet, men ødelegger kroppens fettbalanse og tåler ikke høy varme. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Evt bare steke i teflonpanne? Kanskje litt verre om man skal lage omelett, men eggerøre går da helt fint! Bruker aldri stekefett jeg jallajalla 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ned 25 Skrevet 7. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 7. desember 2011 hmm okay får gå over til oliven olje da Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 hmm okay får gå over til oliven olje da Men fremdeles forsiktig med varmen Skal du steke i høyere varme så er det kokosolje eller meierismør som er tingen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bekkelure Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Men fremdeles forsiktig med varmen Skal du steke i høyere varme så er det kokosolje eller meierismør som er tingen. Hva med kaldpresset rapsolje, er ikke det ganske bra? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Hva med kaldpresset rapsolje, er ikke det ganske bra? Den har også mye flerumettet og umettet fett noe som gjør at den ikke tåler høy varme. Men den er hakket bedre enn solsikkeolje og soyaolje. Selv om rapsolje inneholder en del Omega-3 så er det ALA som ikke har like positive effekter som EPA og DHA som vi får fra marine fettkilder. Flerumettet fett er uansett det værste for steking uavhengig av om det er Omega-3 eller 6. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 olivenolje er heller ikke bare olivenolje, ikke stek den kaldpressede! Hvorfor? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.