Gå til innhold

Slanking og bytur (vektoppgang)


kvakk_

Anbefalte innlegg

Slanker meg og tok meg en etterlengtet bytur i helgen, noe jeg sitter og angrer på nå klaske.gif Da jeg tydeligvis tåler veeeldig lite alkohol for tiden så ble jeg sørpefull og hellte nedpå en haug med øl, rusbrus og drinker. Nattmat ble det selvfølgelig også, selvom dette ikke var en del av planen. Vekta mi har nå gått opp 1,2kg bare etter en bytur, er det normalt å gå opp så mye etter en bytur eller kan det hende at dette er vannvekt e.l som forsvinner iløpet av uka? Er utrolig surt å legge på seg en kilo hvertfall, da jeg er superstreng når det gjelder diett og slankingen min.

En ting er vertfall sikkert, jeg skal IKKE drikke igjen før jeg er ferdig med slankingen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Først må du huske på at du ikke går opp 1,2 kg i fett over natta. Mye er vann og innhold i magen og tarmen. Vektnedgang handler om kcal-underkskudd. Du kan fint drikke hvis du passer på at det går inn i kaloriene dine, og tenker alt med måte. Og at det ikke blir en vane, hvis du ikke skal nå et visst antall kilo innen en viss dato ville jeg ikke tenkt så veldig mye over den ene turen på byen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er så dehydrert etter en tur på byen av jeg går ned flere kilo! vektendringer fra dag til dag er mest vannvekt skal du se.

1,2 kilo fettmasse er mer enn 9000 kalorier, Det er det samme som å drikke 4 liter captain morgan( uten blandevann) og 2 cheeseburgere på Burgerking etterpå, har du fått i deg det i løpet av en kveld kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe.. ikke tenk på det. Kaloriene i alkohol er det ikke sikkert teller en gang.. er stort sett det du spiser ved siden av som gjør at du legger på deg. Ja, også carbs i blandevann da naturligvis. Men litt nattmat en gang? Slapp helt av. Det går greit! Er mest sannsynlig vannvekt som de andre her sier ja :)

Neste gang du skal ut på diett så bare tar du det litt roligere, drikker litt vin eller lavkarboøl kanskje, spiser godt på forhånd sånn at du ikke plutselig blir full av ingenting og dropper nattmaten og snacksen :) Eller, kanskje ha en skyr stående hjemme til nattmat.. hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...