Gå til innhold

nattevakt-hva slags mat?


Janne88

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har ett spørsmål ang spising av mat på nattevakt. Blir som oftest ganske sulten om natten, og hva er best å spise da? Bare knekkebrød med enkelt pålegg eller kan jeg ta det ett hakk høyere? Jobber fra 2230 til 0730, er det en fordel å spise to måltider?

Takker for alle svar: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oki. For om natten løper jeg ikke rundt å styrer. Litt mer sittende kontor arbeid og flere tilsyn utover natten. Vet det ikke er bra og spise middager om natten, men hvis jeg holder meg til knekkebrød, salter, egg evt smørje så klarer jeg meg bra? Og evt grønnsaker og frukt? :) har ikke stor kunnskap om denne men lærer: ) takk for svar: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har prøvd å lese meg fram til informasjon ang spise og mange anbefaler at middager er bedre å ta evt før nattevakten. Men som sagt har ikke mye peiling på dette derfor jeg spørr:) og rett etter nattevakt sover jeg gjerne 7 - 8 timer. Så blir ikke noe særling aktivitet til etter jeg har stått opp igjen: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I all hovedsak så kan vi forenkle det kraftig og si det sånn her;

Kroppen din driter i når du spiser. Vil du spise middagen din rett før du legger deg, eller med en gang du står opp så spiller det liten til ingen rolle. Det som er viktig er hva du spiser og hvor mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg jobba nattevakt syntes jeg det var vanskelig med store tunge måltider, så spiste minimalt på natta og heller en god stor frokost når jeg kom hjem. Det som ble litt vanskelig for meg da var å få i meg nok mat mtp at du sover så lenge utover dagen(og jeg hadde ikke så mye matlyst med en gang jeg sto opp).. Så bare pass på å få nok mat i deg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...