Gå til innhold

Laaaangt under skjema i følge "shape up" kaloriteller.


alex05

Anbefalte innlegg

Regnet ut hva jeg måtte få i meg av karbohydrater, protein osv. Jeg ligger ikke bare under skjema men langt under. I følge shape up skal jeg ligge på nesten 3000 kalorier. Men sannheten er at jeg ligger på rundt 1200-1500. Hvor mye bør jeg ligge på hvis jeg skal bygge muskler og samtidig gå ned i fettprosent? Hva er optimalt? 3000 kalorier virker bare urealistisk å få i seg. :dry: Jeg trener styrke med god intensivitet. 5-6 ganger i uken. Siden januamåned har jeg fått gode resultater. Endelig six pack og økning i muskelmasse. Jeg spiser sunt men kanskje litt lite? Ikke er jeg sulten heller. Jeg ligger på rundt 65kg,er 170cm høy. Kan jo tenke at det jeg gjør nå fungerer, men vil jo få best mulige resultater. Noen som kan fortelle meg hva de spiser og hvor mye i løpet av et døgn? Som har nogenliknende fysikk som meg. :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du sier at du ligger i underskudd på ShapeUp, men går du ned i vekt/føler deg slapp? Hvis ikke er det jo bare å forsette som du gjør.. Kan hende du feilberegner antall gram o.s.v på ShapeUp. Dersom du derimot har mindre overskudd på trening, føler deg sliten og slapp, mister muskelmasse og samtidig går ned i vekt så bør du spise mer. Du kan jo prøve å legge til litt i hvert måltid og se hvordan kroppen reagerer på det? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å bygge muskler og få ned fett% blir som å få i pose og sekk. Du får velge posen, så får du sekken etterpå. Det er best å konsentrere seg om en ting av gangen ;)Hvis du har fptt gode resultater siden januar er vel det bra? Men har du ligget på 1200-1500 kcal hele tiden da eller?

Matvareguiden. BMR kalkulator. Her kan du regne ut BMRen din. Ifølge det jeg fikk, ligger du laaaaaangt under BMR. Du må aldri aldri aldri ligge under BMR. Det er hva kroppen din trenger hver dag for å fungere optimalt.

3000 kcal høres mer riktig ut hvis du skal bygge muskler. Og siden du har sixpack allerede vil du kanskje øke litt i størrelse, om jeg ikke tar feil? Tenk noe så digg, å stappe i seg 3000 kcal :D Jeg gleder meg til jeg skal bygge igjen, det er deilig å kunne bare spise og spise. Men det er meg da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...