Gå til innhold

Når bør jeg øke kaloriene?


Maesp

Anbefalte innlegg

Jeg er i godt gang med vektnedgangen min :-) Begynte på 79-80 og er nå på rundt 68. Jeg trodde målvekta mi var på 65, men ser ut som jeg bør komme meg enda lavere egentlig. Likevel, jeg har ikke så dårlig tid nå, da jeg er rett ved vekta jeg trenger for å passe inn i brudekjolen min.

Jeg har ligget litt forskjellig på kalorier, men i det siste er det rundt 1300-1700 om dagen (sitter på rævva hele dagen bortsett fra trening sånn egentlig). Trener styrke fullkroppsprogram 3-4 ganger i uke, pluss noen lettere kardio økter. Det Jeg lurer på er om jeg burde ligge på dette kalori inntaket frem til jeg er på 65 kilo, eller om jeg bør begynne å øke nå. Hva vil være mest hensiktsmessig både med tanke på langsiktig vekttap og for å ikke miste for mye muskelmasse.

De dagene jeg ligger på 1300 er forresten de dagene jeg bare sitter foran pcen med skolearbeid, skjer aldri de dagene jeg trener /jobber eller er aktiv. Bare så det er sagt. Har gått helt fint å ligge i så stort underskudd, men lurer veldig på når jeg bør begynne å øke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra :) Vil det forresten være dumt å legge til "spisedager" sånn hver andre uke hvor jeg spiser rundt 2000 kalorier?

om det bare er annen hver uke, og kun 2000 kcal så tror jeg faktisk ikke det vil ha særlig mye å si idet hele tatt. Siden du skal holde på med vektnedgangen over tid vil en slik dag kunne være motiverende også. =) SÅ - jeg ville helt klart gjort det. Spisedag med 2000 kcal er IKKE mye...!! Hadde du gått helt amokk i snopeskapet og virkelig hatt "spisedag" (=dag dedikert til å spise mestmulig)..da kunne det nok hatt mer ugunstig effekt.

Lykke til videre =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...