Gå til innhold

Greit med proteinbarer når en skal ned i fettprosent?


alex05

Anbefalte innlegg

Er proteinbarer ok å spise selv om en vil ned i fettprosent? Ikke noe jeg føler jeg må spise, men tenker at det er greit å få i seg proteiner. Er proteinbarer ment som et sunnere alternativ for folk som ikke klarer å holde seg unna annen sjokolade eller er proteinbarer utelukkende positivt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alt er greit om du vil ned i fettprosent, så lenge det tas høyde for det du spiser forøvrig. Blir skrevet ofte og er like sant hver gang: Kcal inn, kcal ut - dette er det som dedikerer vekttap. Det er mange andre faktorer som spiller inn ift å beholde muskelmasse, generell helse, mental helse ++, men kcal inn vs kcal ut er den eneste regelen som må følges for å få av seg fettet. Sålenge du er i underskudd vil du miste fett.

Hva proteinbarer gjelder, så syns jeg de smaker dårlig og har somregel ganske slette macros. Jeg ville faktisk spist en liten sjokoladebit og tatt meg en shake istedenfor, sikkert bedre macros uansett.

Det aller beste vil uansett være å styre vekk fra slikt "snop" som kalorikilde, ihvertfall generelt sett. I.e få i deg kaloriene via ordentlig mat som faktisk metter først, så kan du se an hva du har til overs på slutten av dagen. Om du har 300kcal igjen der du trenger noe fett, noe carb og noe protein - spis en liten snickers. Smaker mye bedre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...