Gå til innhold

Skulderplage - Erstatning for Militærpress


ChristianR

Anbefalte innlegg

Hei!

Skal snart begynne på Stronglifts 5x5 program. Føler at Militærpressen er en viktig del av opplegget, men jeg har problemer med å utføre denne øvelsen. Får skikkelige smerter i lang tid etter å ha utført denne øvelsen. Finnes det en god erstatter for denne øvelsen, eller kan problemet ligge i teknikken? Sliter også på skuldrene å ta sidehev, og fronthev er helt ute av bildet, har ikke peiling hva som feiler skuldrene mine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Rotator cuff som Carl nevner er gull verdt, hjalp meg mye når jeg slet med skulderproblemer :) Det og en god runde med dynamisk oppvarming med ekstra fokus på skuldrene før hver styrkeøkt, dersom du ikke allerede gjør det fra før. Hvis du sliter med smerter under alle øvelser som inkluderer skuldre er det neppe dårlig teknikk som er hovedproblemet, men det er likevel verdt å ta en titt på det for å hindre forverring av plagene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan være du har fått senebetennelse i skuldrene, om du har trent mye skuldre den siste tiden. Dette kan ta en liten stund før blir helt bra igjen, og det beste er å unngå det som gjør vondt og fokusere på teknikker som nevnt ovenfor.

Prøv deg frem, og se om f.eks. shrugs, chins, nedtrekk, også gjør vondt. Hvis ikke kan du erstatte mil. press for en tid med dette, så lenge det ikke gjør vondt.

Vet dette er noe alle sier som standard, men allikevel: sjekk med legen, om det ikke bedrer seg etter en liten stund. Kan være du får noe voltaren om det er senebetennelse.

Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...