Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Går også fint med grønne eller brune linser og fersk koriander. Torsken krydres da med veldig lite (!) curry.

Eller ovnsbakt, med bacon surret rundt og noen tomatbåter/skiver til (stekt sammen).

Digger også kombinasjonen med spinat, som nevnt over.

Annonse

Du kan ovnsbake torsken med frossen spinat på topp, slik mange ovenfor her foreslår. Jeg spiste det igår, og da med ovsbakt søtpotet ved siden av. Og litt fetaost:)

Jeg syns det er godt å bruke torsk i supper. Dersom du liker sterke supper med tomat er denne god:

Stek først gul løk, deretter gulrøtter og (rødt) eple i bunnen av en dyp kjele. Stek i smør og 1-2 ss rød karripasta etter hvor sterk du liker suppen.

Etterhvert tilsett hermetisk hakket tomat og hønsebuljong. Kok opp og tilsett torsk i biter. La det koke i 20 min.

Deretter tilsetter du 2-3 ss kokosmelk (smak deg frem) saften av ca. 1/2 sitron. Spe på mer mer karripasta dersom du ønsker det. La det småkoke i 5-10 min.

Serveres med fersk koriander :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...