Dovendyret Skrevet 9. februar 2013 Del Skrevet 9. februar 2013 Jeg woket brokkoli og vanlig løk i en stekepanne på høy varme i ca. 5-7 min, deretter hadde jeg oppi en boks med hakkede tomater og chilli og 2 ss philadelphia ost light Fisken stekte jeg 10 min på høy varme og vips! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-663650 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 9. februar 2013 Del Skrevet 9. februar 2013 Glad jeg fint kan spise dampet sei til 2 måltider om dagen 5 dager i uka kun med dampet gultrot til og litt havsalt på toppen:) Revet gulrot er og kjempekjempe godt, bare litt kjedeligre og lage:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-663930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cherrycupcake Skrevet 9. februar 2013 Del Skrevet 9. februar 2013 hei oliventappenade over torsken bakes i ovn, serveres med stekte chorizo pølser og grov hjemmelaget potetmos... namm lykke til med prøving av div oppskrifter og tilbehør Slarti 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-663960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Slarti Skrevet 9. februar 2013 Del Skrevet 9. februar 2013 Går også fint med grønne eller brune linser og fersk koriander. Torsken krydres da med veldig lite (!) curry. Eller ovnsbakt, med bacon surret rundt og noen tomatbåter/skiver til (stekt sammen). Digger også kombinasjonen med spinat, som nevnt over. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-664407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 10. februar 2013 Del Skrevet 10. februar 2013 Nå er jeg på diett så kan ikke velge i så mye tilbehør, men syns det er digg med salt pepper og litt curry på torsken, revet gulrot og gressløk + poteter, så blander du alt sammen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-664669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lagertha Skrevet 10. februar 2013 Del Skrevet 10. februar 2013 Raspet og stekt blomkål, purre, pesto,bacon og stappe!! JA, gulrot/kålrot stappe er griiisegodt til torsk. Og drysser du litt stekt bacon over det igjen..mmm:love: Jacqueline 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-664754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiringla Skrevet 10. februar 2013 Del Skrevet 10. februar 2013 torsk med søtpotetmos er kjempegodt:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-664841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scruffy Skrevet 10. februar 2013 Del Skrevet 10. februar 2013 Du kan ovnsbake torsken med frossen spinat på topp, slik mange ovenfor her foreslår. Jeg spiste det igår, og da med ovsbakt søtpotet ved siden av. Og litt fetaost:) Jeg syns det er godt å bruke torsk i supper. Dersom du liker sterke supper med tomat er denne god: Stek først gul løk, deretter gulrøtter og (rødt) eple i bunnen av en dyp kjele. Stek i smør og 1-2 ss rød karripasta etter hvor sterk du liker suppen. Etterhvert tilsett hermetisk hakket tomat og hønsebuljong. Kok opp og tilsett torsk i biter. La det koke i 20 min. Deretter tilsetter du 2-3 ss kokosmelk (smak deg frem) saften av ca. 1/2 sitron. Spe på mer mer karripasta dersom du ønsker det. La det småkoke i 5-10 min. Serveres med fersk koriander Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-664970 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 10. februar 2013 Del Skrevet 10. februar 2013 Plukkfisk! :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17326-tilbeh%C3%B8r-til-torskhvit-fisk/page/2/#findComment-665072 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.