Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har lest litt om den prosessen melken går igjennom før den havner i butikkhyllene.

Pga. Homogenisering ser det ut til at kroppen ikke klarer å ta opp kalsium samt en rekke vitaminer.

Noen som kan dette og vet om det er lønnsomt å drikke melk? Eller er det like greit å kutte det ut å heller ta kalsiumtillegg?

Melk inneholder jo også en del proteiner, så det kan vel drikkes for å få tilgang på proteiner i så fall?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17095-homogenisering/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kalsium bindes hovedsakelig til kaseinet i melk.

Når det skal sies, så er det knyttet noe usikkerhet til homogenisering. Det er potensielt mulig at det kan ha noen negative effekter (i motsetning til pasteurisering som utvilsomt er en bra ting), men per i dag er det ikke identifisert noen. Dette er hvertfall konklusjonen i nyere studier på dette.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17095-homogenisering/#findComment-652875
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...