Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

salt, pepper, organo, timian, rosmarin, hvitløk, paprikakrydder feks, eller noe annet krydder du liker. Det meste passer til kylling.

Stekt kylling holder seg lett noen dager i kjøleskapet, har hatt det der en uke uten problemer.

Kan også blande kyllingen og salaten, men ferdig mixa salat blir veldig dvassen etter noen dager så anbefaler ikke for mange dagene :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1663-kyllingsalat/#findComment-48282
Del på andre sider

Jeg lager kyllingsalat nær sagt hver dag på jobb! Har brukt samme kryddermiksen i hele høst og har ennå ikke blitt lei. Here goes:

Kvernsalt, kvernpepper, paprikakrydder (hindu) og tandori kyllingkrydder (hindu) + litt allroundkrydder (hindu). Awesome!!

Jeg steker kyllingen kvelden før, lar den avkjøles, så blander jeg salaten og kyllingen og setter i kjøleskapet til neste morgen. Hiver den bare i sekken før jeg drar på jobb. :) Kyllingsalaten min overlever aldri mer enn 1 dag, så vet ikke hvordan den er etter noen dager :p

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1663-kyllingsalat/#findComment-48315
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...