Pejyuu Skrevet 11. november 2012 Skrevet 11. november 2012 Jeg har i dag oppdaget djevelegg, og ser for meg at dette kan være et godt minimåltid, eller som frokost / lunsj / kvelds. Men jeg tenker litt på variasjoner av fyllet, og gjerne litt fyll med litt ekstra proteiner. Ser for meg at mange av dere alt har oppdaget denne herligheten, og laget deres egne klassikere som spises med god samvittighet. Og jeg tar veldig gjerne imot tips til fyllvarianter! ;D Siter
StiligeCecilie Skrevet 14. november 2012 Skrevet 14. november 2012 Mulig å bruke kesam i stedet for sennep eller majones? Er jo mye proteiner i det, men vet ikke om det er godt, da. Kan sikkert krydre det til med noe tabasco eller krydder.. Siter
Gjest Jester Skrevet 14. november 2012 Skrevet 14. november 2012 Røre sterk sennep i mager kesam og en desj tabasco og kanskje noe vårløk ? Siter
Thombr86 Skrevet 14. november 2012 Skrevet 14. november 2012 Følger spent med! Har lenge hadd lyst på djevelegg. Ser for meg at finhakket spekeskinke, litt dijonsennep, gressløk og salt vil gjøre underverker Pejyuu 1 Siter
Pejyuu Skrevet 14. november 2012 Forfatter Skrevet 14. november 2012 "Aldara skrev: Spe på med protein pulver? Vil gjerne ha noe som faktisk er mat, og ikke pulvergreier som ikke bidrar til selve smaksopplevelsen. "Thombr86 skrev: Følger spent med! Har lenge hadd lyst på djevelegg. Ser for meg at finhakket spekeskinke, litt dijonsennep, gressløk og salt vil gjøre underverker .. spekeskinke mistenker jeg fort kan være en flott ide. ;D ... jeg har aldri smakt kesam forresten, men jeg må vel nesten krype til korset snart og prøve det ut. Siter
Thombr86 Skrevet 14. november 2012 Skrevet 14. november 2012 Skal prøve å huske på å lage meg 2-3 egg på lørdagen, så skal jeg se hva jeg finner på av fyll. Eksprimentering på kjøkkenet = Pejyuu 1 Siter
SlayerDad Skrevet 27. november 2012 Skrevet 27. november 2012 Du kan jo slenge på noen reker på toppen f eks. Siter
Shenjing Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Godt med plommene, sterk sennep a la coleman's, en stor skje cottage cheese/eller enda bedre quark, salt, pepper og om du liker det, noen dråper tabasco. Strø over kuttet, fersk gressløk/basilikum/dill/eller min favoritt koriander. Er du i deli mood så surr herligheten inn i spekeskine og dig in. Ett slikt egg = supert mellommåltid som metter ganske greit. To egg med en stor salat ved siden, gjerne med litt revet kyllingbryst i, er et fullverdig måltid for meg. Siter
EgF Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Selv ville jeg gått for å blande plommen med 1 del majones, 2 deler hakkede reker, 1 del lodderogn, samt hakket charlottløk, limesaft, salt, pepper og dill Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.