Pejyuu Skrevet 11. november 2012 Del Skrevet 11. november 2012 Jeg har i dag oppdaget djevelegg, og ser for meg at dette kan være et godt minimåltid, eller som frokost / lunsj / kvelds. Men jeg tenker litt på variasjoner av fyllet, og gjerne litt fyll med litt ekstra proteiner. Ser for meg at mange av dere alt har oppdaget denne herligheten, og laget deres egne klassikere som spises med god samvittighet. Og jeg tar veldig gjerne imot tips til fyllvarianter! ;D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Spe på med protein pulver? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-561583 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StiligeCecilie Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Mulig å bruke kesam i stedet for sennep eller majones? Er jo mye proteiner i det, men vet ikke om det er godt, da. Kan sikkert krydre det til med noe tabasco eller krydder.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-561591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Røre sterk sennep i mager kesam og en desj tabasco og kanskje noe vårløk ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-561819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Følger spent med! Har lenge hadd lyst på djevelegg. Ser for meg at finhakket spekeskinke, litt dijonsennep, gressløk og salt vil gjøre underverker Pejyuu 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-561826 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pejyuu Skrevet 14. november 2012 Forfatter Del Skrevet 14. november 2012 Spe på med protein pulver? Vil gjerne ha noe som faktisk er mat, og ikke pulvergreier som ikke bidrar til selve smaksopplevelsen. Følger spent med! Har lenge hadd lyst på djevelegg. Ser for meg at finhakket spekeskinke, litt dijonsennep, gressløk og salt vil gjøre underverker .. spekeskinke mistenker jeg fort kan være en flott ide. ;D ... jeg har aldri smakt kesam forresten, men jeg må vel nesten krype til korset snart og prøve det ut. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-562323 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Skal prøve å huske på å lage meg 2-3 egg på lørdagen, så skal jeg se hva jeg finner på av fyll. Eksprimentering på kjøkkenet = Pejyuu 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-562336 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SlayerDad Skrevet 27. november 2012 Del Skrevet 27. november 2012 Du kan jo slenge på noen reker på toppen f eks. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-580753 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shenjing Skrevet 4. desember 2012 Del Skrevet 4. desember 2012 Godt med plommene, sterk sennep a la coleman's, en stor skje cottage cheese/eller enda bedre quark, salt, pepper og om du liker det, noen dråper tabasco. Strø over kuttet, fersk gressløk/basilikum/dill/eller min favoritt koriander. Er du i deli mood så surr herligheten inn i spekeskine og dig in. Ett slikt egg = supert mellommåltid som metter ganske greit. To egg med en stor salat ved siden, gjerne med litt revet kyllingbryst i, er et fullverdig måltid for meg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-589723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
EgF Skrevet 4. desember 2012 Del Skrevet 4. desember 2012 Selv ville jeg gått for å blande plommen med 1 del majones, 2 deler hakkede reker, 1 del lodderogn, samt hakket charlottløk, limesaft, salt, pepper og dill Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14498-djevelegg-fyll/#findComment-590089 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.