Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har begynt å planlegge julebaksten. Og vil derfor prøve å finne en erstatning for sukrin. Brukte dette mye i fjor, men det satte en fæl smak på baksten, (kald og bitter).

I en favoritt oppskrift skal jeg også bruke melis. Har noen forslag til hva jeg kan erstatte det med? (ikke sukrinmelis)

Har noen andre erfaringer? Gjerne noe som kan handles på iherb.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13906-erstatning-for-sukrin/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Jeg har en oppskrift på risboller, hvor jeg skal ha 300 gr melis.

Ville du da ha tatt halvparten av mengden med sukrinmelis og kanskje 5-6 dråper stevia?

Sukrin er bare 70% så søtt som sukker så du kan bruke nesten samme mengde og stevia i tillegg. Jeg bruker steviapulver så kjenner ikke til hvor mange dråper som må til, men 5-6 dråper hørtes kanskje litt lite ut?

kokossukker

Hvor får man dette? Kalorifritt?

Hvor får man dette? Kalorifritt?

Ikke helt kcal-fritt, men skal visstnok ikke påvirke blodsukkert noe nevneverdig, så jeg har testa det ut i baking.. funker bra!

Jeg har bestilt på iHerb, men så de hadde det på Life her om dagen.

Jeg har begynt å planlegge julebaksten. Og vil derfor prøve å finne en erstatning for sukrin. Brukte dette mye i fjor, men det satte en fæl smak på baksten, (kald og bitter).

I en favoritt oppskrift skal jeg også bruke melis. Har noen forslag til hva jeg kan erstatte det med? (ikke sukrinmelis)

Har noen andre erfaringer? Gjerne noe som kan handles på iherb.

Hvorfor ikke bare bruke sukker, tror ærlig talt ingenting kommer til å smake liknende vanlig sukkerbakst, men nå har jeg ikke prøvd sukrin+da.

Hvorfor ikke bare bruke sukker, tror ærlig talt ingenting kommer til å smake liknende vanlig sukkerbakst, men nå har jeg ikke prøvd sukrin+da.

Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd sukrin+ i slik type bakst.. Men bruker det på feks havregryn/havregrøt, og det er kjempegodt :)

Men om du bestemmer deg for å prøve det, vær obs på at det er mye søtere enn vanlig sukrin, så ikke peis på med like mye som man gjør med vanlig sukrin :p

Husk at sukkeret i tillegg til å bidra med søtsmak også har noe å si for konsistensen til det ferdige produktet, så det å bruke andre søtstoffer i mengder som avviker mye fra mengden sukker du skulle ha vil sjelden bli særlig vellykket.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...