Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

<3Salma<3 En enkel måte å fikse den litt opp på,er å sukkersalte den.

Legg salmaen i godt med en 60-40-blanding av salt og sukker ( vei opp en mengde sukker og gang denne mengden med 1.5,og tilsett den mengden salt), og la den ligge i kjøleskapet i en halvtime. Ta så opp og skyll av. Vips, enda mere smak og fastere konsistens, lettere å skjære i fine skiver f.eks

En fin forrett å kjøre på salma er å gni inn hver side med grovmalt svidd pepper(legg pepperkorn i liten stekepanne og la panna bli styggvarm til kornene popper og det lukter digg,grovknus så i morter), før du griller den lett på hver side.

Serveres med salat med enkel vinaigrette(3 deler olje 1 del eddik, par runder med pepper, litt salt, rist godt og ha en teskje over salaten før du blander den med fingrene) og f.eks krutonger, kaviar, eller pisket creme fraiche,gjerne tilsatt smak.

F.eks;

http://forum.fitnessbloggen.no/attachments/20121002_201622-jpg.62134/

Ellers..hmm.

500 gram salma

Grovsennep på et fat, legg salmafileten over sennepen.

Sett kjølig over natten, renn av vannet dagen etterpå

Varm oven til 60 grader, ha havsalt og pepper på.

Varm opp til laksen blir FASTERE en utg. server med redusert spinatpure og pære/mango eller eple-saus

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...