Assie Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Tenkte jeg skulle begynne og lage mat for hele uka i helga, noen tips og triks når det gjelder det her? Eventuellt hva oppbevarer dere maten i? bokser, fryseposer eller noe annet? Blir kylling og sånt betraktlig mer tørr når det lages på forhånd? Siter
Olaf G. Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Carl-Erik har skrevet om det på bloggen sin. Muligens ved flere anledninger, men uansett er det mange fine tips å ta til seg. Å lage diettmat. Steg for steg. « Carl-Erik & Sandra – Bodybuilding og Helse Assie og 123abc1 2 Siter
Assie Skrevet 3. september 2012 Forfatter Skrevet 3. september 2012 Carl-Erik har skrevet om det på bloggen sin. Muligens ved flere anledninger, men uansett er det mange fine tips å ta til seg. Å lage diettmat. Steg for steg. « Carl-Erik & Sandra – Bodybuilding og Helse Mye bra der! men litt mer ute etter hva det bør oppbevares i, plastposer vs matbokser og sånt Siter
Silje K Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Jeg fryser i matbokser. Da kan jeg bare ta de opp dagen før og ha de med meg på jobb eller hvor jeg nå skal Vet mange fryser i ziplock-poser også Atejenta 1 Siter
Atejenta Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 jeg fryser også ned i matbokser, funker perfekt. Sett det i kjøleskapet kvelden før. Kan bli litt tørrere, men det er bare å steke kyllingen litt mindre før den fryses, den blir jo ferdigstekt når du varmer den i mikroen :-) Siter
Assie Skrevet 3. september 2012 Forfatter Skrevet 3. september 2012 Jeg fryser i matbokser. Da kan jeg bare ta de opp dagen før og ha de med meg på jobb eller hvor jeg nå skal Vet mange fryser i ziplock-poser også jeg fryser også ned i matbokser, funker perfekt. Sett det i kjøleskapet kvelden før. Kan bli litt tørrere, men det er bare å steke kyllingen litt mindre før den fryses, den blir jo ferdigstekt når du varmer den i mikroen Okey nice, takker Siter
Beli Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Kjøpt fryse/mikrobokser fra clas ohlson for 1000kr tror jeg, tilbud, 3 for 35 Trenger ikke mer enn 1,2l uansett. Siter
Olaf G. Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Drøyt mange bokser ass. Eller var det en null for mye? Lloyd 1 Siter
Assie Skrevet 3. september 2012 Forfatter Skrevet 3. september 2012 Drøyt mange bokser ass. Eller var det en null for mye? Lurte jeg på også Leiligheten dekorert med bokser, lolz Siter
™ Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Prøvde dette i en periode, og det funker fint å oppbevare de i kjøleskapet noen dager eventuelt fryse de ned (eller forresten, egg kan IKKE fryses ned ), men fant til slutt ut maten smaker 10 ganger bedre når den inntas samme dag som man lager den. Bruker heller 20 minutter hver morgen på å steke opp lunsj enn å spise opptint, tørr mat, og nei det kan fortsatt ikke sammenlignes selv om man varmer den opptinte maten i microen Bruke 20 minutter hver morgen for å kunne spise fersk mat > Bruke en time i helga for å kunne spise tørr mat resten av uka Siter
Assie Skrevet 3. september 2012 Forfatter Skrevet 3. september 2012 Prøvde dette i en periode, og det funker fint å oppbevare de i kjøleskapet noen dager eventuelt fryse de ned (eller forresten, egg kan IKKE fryses ned ), men fant til slutt ut maten smaker 10 ganger bedre når den inntas samme dag som man lager den. Bruker heller 20 minutter hver morgen på å steke opp lunsj enn å spise opptint, tørr mat, og nei det kan fortsatt ikke sammenlignes selv om man varmer den opptinte maten i microen Bruke 20 minutter hver morgen for å kunne spise fersk mat > Bruke en time i helga for å kunne spise tørr mat resten av uka Såklart smaker det bedre.. Siter
Lloyd Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 Jeg gjorde dette og frøs litt av det ned. Fikk ikke noe tørr mat da. Tror Thomaas er en dårlig kokk Assie og 123abc1 2 Siter
™ Skrevet 3. september 2012 Skrevet 3. september 2012 All ære til deg hvis du klarer å få en blodig biff/saftig kyllingfilet til å smake det samme etter at den har ligget i fryseren et par dager, men det at maten ble tørr av å tine den opp var mer et redundant trekk brukt for å understreke hvor mye bedre fersk mat smaker (dersom man faktisk er en flink kokk og vet hvordan tilberedning skal gjøres, kremt). Såklart blir ikke maten tørr i ordets rette forstand, opptint mat smaker helt greit og kan uten problemer spises slik dersom man har det travelt om morgenen. Det kan likevel ikke måle seg med fersk mat, så er man forberedt på dette er det jo ikke noe problem - tenkte bare jeg skulle gi han en heads-up dersom dette er første gangen han prøver det Lloyd 1 Siter
Assie Skrevet 3. september 2012 Forfatter Skrevet 3. september 2012 Jeg tilbreder maten som en omvendt-hellstrøm uansett så det går bra 123abc1, Lloyd og ™ 3 Siter
Beli Skrevet 4. september 2012 Skrevet 4. september 2012 Drøyt mange bokser ass. Eller var det en null for mye? Nei det er det ikke, jeg kjøpte noen 1,6l bokser (unødvendig) for å ha middagen i, og så rundt 30 1,2l. Skal legges til at frøkna bruker de og Lurte jeg på også Leiligheten dekorert med bokser, lolz Trenger ikke det når du har stooor fryser Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.