Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg lager alltid mat fra bunnen av. Er det nødvendig å tilsette salt da? Jeg bruker nesten bare andre typer krydder. Det eneste jeg kommer på av saltkilder er lettsaltet torsk to ganger i uka og en-to dager til hvor jeg har kokt bønner i salt eller brukt det på kyllingkjøttdeig eller lignende. Man trenger tross alt salt også :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10288-trenger-jeg-%C3%A5-bruke-salt/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stortsett alt du putter i munnen inneholder noe natrium. Saltmangel er ikke et utbredt problem blant folk flest akkurat. Smaker jo godt med salt på maten da, men som du sier bruker du andre krydder og de fleste blandingskrydder inneholder salt. Typisk grillkrydder osv.

Sålenge du ikke sliter med muskelkramper, utmattelse, hodepine, kvalme osv så ville jeg ikke bekymret meg.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...