Indiska Skrevet 11. juli 2012 Skrevet 11. juli 2012 Jeg lager alltid mat fra bunnen av. Er det nødvendig å tilsette salt da? Jeg bruker nesten bare andre typer krydder. Det eneste jeg kommer på av saltkilder er lettsaltet torsk to ganger i uka og en-to dager til hvor jeg har kokt bønner i salt eller brukt det på kyllingkjøttdeig eller lignende. Man trenger tross alt salt også Siter
Gjest Jester Skrevet 11. juli 2012 Skrevet 11. juli 2012 Man trenger jo strengt tatt ingenting, men det smaker jo bedre Men kommer jo helt ann på hva du lager og hva du lager det av hvorvidt du dekker behovet etc Siter
Dag Skrevet 11. juli 2012 Skrevet 11. juli 2012 Stortsett alt du putter i munnen inneholder noe natrium. Saltmangel er ikke et utbredt problem blant folk flest akkurat. Smaker jo godt med salt på maten da, men som du sier bruker du andre krydder og de fleste blandingskrydder inneholder salt. Typisk grillkrydder osv. Sålenge du ikke sliter med muskelkramper, utmattelse, hodepine, kvalme osv så ville jeg ikke bekymret meg. spets 1 Siter
Imu Skrevet 11. juli 2012 Skrevet 11. juli 2012 Om du svetter mye så er det lurt å tilsette litt. Og om du drikker for lite vann kan det hjelpe å spise mer salt for å øke tørsten. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.