Addict Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Hei! Jeg bare lurte på en ting ang kaloriene i Cocosa (kokosoljen). Jeg byttet ut 220 gram meirismør med 170 gram Cocosa i en kake for å få den sunnere, men jeg ser jo at Cocosa inneholder ca 100 kcal med per 100 gram enn meierismør gjør! Jeg vet jo at Cocsa kan ha god innvirkning på fettforbrenningen, men skal jeg likevel regne med alle kaloriene? (hvis man ser på totalen på en dag).. Da kunne det jo vært bedre å bruke smør i denne sammenhengen? Eller? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 2. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 2. juli 2012 Cocosa er i det minste veldig bra til å steke i fordi det ikke blir harskt og ikke setter smak. At det er en del MCT-oljer hjelper jo på, men det er vel energi det også...?... Jeg hadde nok ikke giddet å bruke det i kake, men om du sjekker tråden for sjokoladekaken fra funksjonell mat ser du at mange har byttet ut olje (som i prinsippet blir det samme som smør) med mager kesam. Det er vel heller det som er veien å gå, vil jeg tro... Mager kesam skal vel ikke varmes opp..? Eller? Isåfall løper jeg og kjøper ny pakke i morgen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MEvsME Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Mager kesam skal vel ikke varmes opp..? Eller? Isåfall løper jeg og kjøper ny pakke i morgen "TINE Kesam Mager egner seg godt til dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter. Kan erstatte noe av fettet i bakverk og er en fin erstatning til rømme. Tåler ikke koking, men egner seg fint i varme retter som skal i stekeovnen." Addict 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Kesam kan fint varmes opp, men funker heller dårlig å koke/steke den. Den fungerer utmerket som erstatning for smør i ulik bakst. Aisha og Addict 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Kokosolje inneholder 60% MCT (mellomlangt fettsyrer) som omdannes til energi i stedet for å lagres på lik linje som de andre fettsyrene Medium-chain triglycerides - Wikipedia, the free encyclopedia Cocosa foran smør anyday, men ja - kalorier er kalorier Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 2. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 2. juli 2012 Hvorfor skal den ikke varmes opp? Jeg bruker den i pitaene jeg lager, og det er vel ikke såååå stor forskjell til creme fraiche? Eller rømme? Det står på pakken at den ikke må varmes opp, regner med at det er fordi den skiller seg. Men du har grei erfaring med det altså? Hvordan blir evt blandingsforholdet? Bare blande til konsistensen blir ok+ da kanskje :whistling: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 2. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 2. juli 2012 Kokosolje inneholder 60% MCT (mellomlangt fettsyrer) som omdannes til energi i stedet for å lagres på lik linje som de andre fettsyrene Medium-chain triglycerides - Wikipedia, the free encyclopedia Cocosa foran smør anyday, men ja - kalorier er kalorier Takk for svar, da blir det ny kake i morgo. Ikke pga kaloriene, men fordi den smaker HØGG med cocosa :whistling: Aisha 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 2. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 2. juli 2012 Sjekk den oppskriftstråden jeg snakket om, så ser du Thank you, I will!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Takk for svar, da blir det ny kake i morgo. Ikke pga kaloriene, men fordi den smaker HØGG med cocosa :whistling: Hva slags cocosa bruker du? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 2. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 2. juli 2012 Hva slags cocosa bruker du? Øøøøh extra virgin et eller annet? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Øøøøh extra virgin et eller annet? Ok Cocosa pure (brun etikett) er smaksnøytral - det er også denne som egner seg til steking/baking Xtra virgin smaker kokos og "skal helst ikke" brukes til høye temperaturer, som all annen xtra virgin olje Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373537 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 2. juli 2012 Forfatter Del Skrevet 2. juli 2012 Ok Cocosa pure (brun etikett) er smaksnøytral - det er også denne som egner seg til steking/baking Xtra virgin smaker kokos og "skal helst ikke" brukes til høye temperaturer, som all annen xtra virgin olje Haha ååå da vet jeg det, takk! :rofl: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-373554 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalie Skrevet 20. juli 2012 Del Skrevet 20. juli 2012 Ok Cocosa pure (brun etikett) er smaksnøytral - det er også denne som egner seg til steking/baking Xtra virgin smaker kokos og "skal helst ikke" brukes til høye temperaturer, som all annen xtra virgin olje Er det farlig å bruke den til steking? Jeg brukte den til kyllingen før ..likte smaken Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-395288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 20. juli 2012 Del Skrevet 20. juli 2012 Er det farlig å bruke den til steking? Jeg brukte den til kyllingen før ..likte smaken Forskjellen på extra virgin og pure er at førstnevnte er kaldtpresset fra ferske nøtter og siste presset av tørket kokosnøttkjøtt Extra virgin olje er ikke laget for høye temperaturer da det kan forandre både "smak og kvalitet"(har også hørt det extra virgin spruter mer..), men farlig er det ikke.. Natalie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-395294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 Kokosfett er i alle tilfeller nesten utelukkende mettet fett som tåler varme godt. Du kan bare fortsette å steke i ekstra virgin cocosa, det er bedre enn det meste annet du kan steke i oslove og Natalie 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-395306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 Kjøpte Cocosa som "smørpakke" i Sverige, blir det samme opplegget som annet Cocosa? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-395359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T-bone Skrevet 21. juli 2012 Del Skrevet 21. juli 2012 Ja, du gjorde kaken sunnere med å bytte ut smøret. En matvare blir ikke sunnere av å inneholde mindre kalorier..... Kanskje man må tenke litt mer på kalori-totalen når man er på diett, men det er hva matvaren inneholder som betyr noe. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10070-kaloriene-i-cocosa-v%C3%A6rre-enn-sm%C3%B8r/#findComment-395372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.