Oki, så mindre brød og mer pålegg?
Ja, var akkurat det jeg fikk beskjed om: skal du ned i vekt, spis mer... Selv om det virker ulogisk sånn med en gang, skjønner jeg jo logikken i det nå. Jeg lå på 1800 kcal, nå ligger jeg på mellom 2200 og 2500.
Dog, det blir fort snacks i helgen, og gjerne vin på fredagen. Har klart å (delvis) kutte ut øl, men blir jo fortsatt pils hvis det blir spontan grilling i parken f.eks.
Når jeg går til/fra jobb, så registrer google fit det som løping, så jeg regner med at jeg har et greit tempo, og jeg er skikkelig svett når jeg kommer frem, også har jeg to timer i uka med styrke. Dette begynte jeg med først i sommer, så begynner å se litt effekt av det nå, selv om vekta går oppover.
Resten av dagen er hjemmelaget middag, da enten kylling eller fisk stort sett, en god del grønnsaker og salat. Det er aldri snacks i ukedagene, det er kun på lørdag, men det kan fort bli kålrot og dip på kvelden, eller en brødskive eller polarbrød med ost