Jump to content

Director

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Director

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Syns det ser bra ut, men er selv nybegynner... Er mest nysgjerrig på hvilken app du bruker jeg? =)
 2. Så har jeg sagt opp mitt Ellixia abo. og kjøpt manualer og strikk for å starte hjemmetrening. Trenger da plutselig noen gode tips. Noen har bra tips til et program på ca en time? Jeg går hjem fra jobb (hurtig gange) så får oppvarming der, og tenker ca 1 time 2 ganger i uken med manualer og strikk samt en time i uken i Tufte parken. Trenger også tips og inspirasjon til tufte parken hvis noen vil/kan? =) Målet er å gå ned i vekt og bare stramme opp kroppen =)
 3. Nice, takker og bukker for tips
 4. Hm, det var en del mer en andre har sagt hvertfall :-p Jeg har jo en ganske stillesittende jobb dessverre, vet ikke om det vil ha mye å si med aktivitetsnivået jeg ligger på?
 5. Oki, så mindre brød og mer pålegg? Ja, var akkurat det jeg fikk beskjed om: skal du ned i vekt, spis mer... Selv om det virker ulogisk sånn med en gang, skjønner jeg jo logikken i det nå. Jeg lå på 1800 kcal, nå ligger jeg på mellom 2200 og 2500. Dog, det blir fort snacks i helgen, og gjerne vin på fredagen. Har klart å (delvis) kutte ut øl, men blir jo fortsatt pils hvis det blir spontan grilling i parken f.eks. Når jeg går til/fra jobb, så registrer google fit det som løping, så jeg regner med at jeg har et greit tempo, og jeg er skikkelig svett når jeg kommer frem, også har jeg to timer i uka med styrke. Dette begynte jeg med først i sommer, så begynner å se litt effekt av det nå, selv om vekta går oppover. Resten av dagen er hjemmelaget middag, da enten kylling eller fisk stort sett, en god del grønnsaker og salat. Det er aldri snacks i ukedagene, det er kun på lørdag, men det kan fort bli kålrot og dip på kvelden, eller en brødskive eller polarbrød med ost
 6. Herlig, bra med tips. =) Ja, var hos PT i våres, som også er erneringsfysiolog, det eneste hun sa var at jeg spiste litt lite, og burde spise mer, og at det ellers så bra ut. Så kanskje det ikke er så gæli? Bare ha tolmodighet? Foreløpig har jeg bare gått opp i vekt, men det er kanskje normalt? Det er veldig lett å falle på brødmat siden det blir satt frem på jobb, men er jo ikke noe i veien for å lage det klart dagen før, slik som mange av de rette du foreslår. Jeg har generell lav forbrenning, men jobber med å spise litt oftere for å prøve å få den litt bedre, utover det så spiser jeg alt utenom havregryn/grøt :-p Skjønner at det ikke er lett å gi for konkrete råd her inne, om du vil kan jeg godt gi mer info på PM? Jeg vet jo heller ikke hva slags info som skal til for at dere kan gi best mulig tips, men jeg suger til meg alt jeg kan =)
 7. Hehe, kanskje litt uklar i spørsmålet ja, men det er som du sier, lure forslag til hva som kan spises for å gå ned i vekt. Det er ofte til frokost og lunsj jeg føler jeg ødelegger for resten av dagen =) Er en mann, 34 år, 190cm, 117kg, mål: 90kg, stillesittende jobb. Hadde tidligere veldig aktiv jobb, og trengte derfor ikke trene så mye på si, fikk ny jobb som er stillesittende og kiloene kom fort. Går til jobb (nedover) 30 min Går hjem fra jpbb (oppover) 30 min Trener på treningsstudio 2 timer i uken, styrke (benk, kettelbells, etc) men skal gå over til manualer hjemme og tufte parken. Håper dette var litt mer utfyllende? =) Har tidligere trent veldig aktivt, og hadde vel min storhetstid i starten av 20 årene (sikkert som de fleste) med da 85 kg. Nå er målet 90, og har nok dessverre ikke tid til å vie livet til trening, så alle tips er veldig bra =)
 8. Yes! Vil som så mange andre gå ned i vekt... Hovedproblemet mitt er frokost og lunsj. Vi får frokost og lunsj på jobb. Dvs, det er brød og pålegg, egg etc. Ikke varmmat. Noen har noen helt ok kombinasjoner eller tips? Havregryn/grøt er utelukket da jeg har spist meg lei i barndommen. Pr. dags dato pleier jeg å spise to brødskiver til frokost, da med skinke og ost, og til lunsj blir det ofte 3 eller 4 brødskiver, da med egg, skinke, kyllingfillet, og typ bringerbærsyltetøy. Er flink til å ta en del frukt i mellom. Det blir ofte en eller to brødskiver i 2 tiden også, med enten skinke eller syltetøy... Middag er stort sett mat laget fra bunn av, fisk eller kylling, med mye salat og grønnsaker.
 9. Director

  RYP app

  Kjenner ikke appen eller selskapet, men hvis firmaet som drifter appen er konkurs, har det ofte stor betydning for appen,,,
 10. Ny bruker her, hvor starter man? Ser "off topic" Diskuter hva som helst som ikke hører til i de andre forumene, eller bare si hei til de andre brukerne. Så: Hei alle de andre brukerne =) Jeg er et nytt medlem (selv om jeg leste ett sted at det var ganske dødt her inne?) Jeg prøver meg likevel. Har bestemt meg for å gå ned i vekt, har vel som de fleste tenkt det lenge, men etter en liten "wake up" i våres er det nå fast bestemt. Startet med to PT timer, med mye motivasjon, og har siden fortsatt treningen på studio i Oslo 2 ganger i uken. Går til og fra jobb hver dag (30 min hver vei) og startet jammen meg opp med bingefotball med noen kompiser (holdt på å krepere). Motivasjonen er på topp, vekten går opp! (satser på at den går nedover snart) og skal snart fortsette med hjemmetrening og tuftepark trening istedet for elixia =) Det var kort? om meg =) oh, 34 år, foreløpig ølvom!
×
×
 • Create New...