Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet
  "tho_ols skrev:
Råe egg inneholder avidin, et protein som binder Biotin og hemmer biotilgjengeligheten ja. Men uansett, Biotin finnes i flere andre matvarer, så det skal en del til å utvikle mangel.

Som Thomas påpeker her så skal det en del til å utvikle mangel, og du må nok beregne å spise masse råe egg før det vil ha noen særlig stor påvirkning.

Uansett, biotilgjengeligheten i rått egg er lavere enn i varmebehandlet egg, og i tillegg smaker rått egg hoppetau :p

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...