MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 hei jeg lurer på om det er noen som hvet om/evt hvor sunt havregryn er? jeg prøver å trene mer ( finne tilbake ) formen, men har alltid lurt på dette her. jeg leste nettop et sted at omega 6 i karbohydrater fra korn kan føre til overvekt adhd og forskjellige ting, mens mange sier at det er sunt jeg elsker det (hender jeg spiser det i litt store mengder) , men holder meg helst unna så mye kjøtt ( heller fisk) men som sagt ,,har aldri helt forstått det her ) noen som har noe tips OM det er bra, evt hvor mye mengde som passer og spise ( trener 4-6 dager i uka) ellers så er jeg i middels aktivitet . 24 år og mellom 60 og 65 kg nå (1,70cm ),vil gjerne mer ned i vekt burde jeg kutte det ut? ... tusen takk god sommer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tarjeii Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 En skål havregryn om morgenen er bare bra, husker ikke helt hvor mye det er. Men ligger vel på cirka 250-350 kcal, som er en fin frokost med mye energy du lett forbrenner i løpet av en dag. Kjøtt er det bare å spise, kutt heller ned på evt. saus, da det er dette som er ille. Det letteste var om du prøvde å legge inn alt du spiser og se hvor mange kcal/proteiner/karbohydrater osv du putter i deg i løpet av en dag, så blir det letter å se hva som kan endres for evt. større effekt. God sommer! MK <3 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335616 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 omega-3 + havregryn = :thumbsup: Hvorfor holder du deg unna kjøtt? MK <3 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 takk for svar omega 3 bruker jeg ) vet dere hvem som er best å bruke? udos? vanlig møllers? men da er det ok med havregryn da kult! men hvordan regner jeg ut det med kaloriene / sammensetningen hva er best sammesetning ? 50 prosent proteiner? synes fisk er så godt jeg kanskje litt kylling funker (null saus= ) <3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 takk for lærerikt svar asle bøe er det oxo soya som i soyamelk? og hva er innflamasjon? og bør man kutte ut sånn som nutrilett/ diett barer? ) ( tror egentlig det selv) god sommer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335635 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 Inflammasjon = betennelse. Udo's choice inneholder både omega-3, 6 og 9, og vil derfor ikke hjelpe til med å oppnå en balanse om du fra før får i deg for mye omega-6. Gå heller for et rent omega-3-tilskudd, som f.eks. tran, selolje eller lakseolje. Kjøtt er det bare å spise, kutt heller ned på evt. saus, da det er dette som er ille. Hvorfor er saus ille? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 takk for svar omega 3 bruker jeg ) vet dere hvem som er best å bruke? udos? vanlig møllers? men da er det ok med havregryn da kult! men hvordan regner jeg ut det med kaloriene / sammensetningen hva er best sammesetning ? 50 prosent proteiner? synes fisk er så godt jeg kanskje litt kylling funker (null saus= ) <3 Ikke bruk udos choice - Fitnessbloggen Gå for en maritim kilde til omega-3, f. eks. tran som du foreslår. Hvor stor prosentandel proteiner du trenger kommer helt an på. Men mer enn 140 gram daglig vil være bra for deg. Nutrilett og lignende er det ikke noe behov for, nei. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tarjeii Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 Hvorfor er saus ille? Haha, venta på den! Kommer jo selfølgelig an på sausen, men heller du på med ekstra feit bernaise-saus..er det fort lurt å droppe. Men litt av en sunnere variant, kjør på! MK <3 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 kult takk da holder jeg meg til bare omega 3,,maritim 140 g ,,,plutselig virker det som mye, men det er kanskje ikke det ) skal undersøke det ( ikke behov; uff prøve å kutte det ut igjen det er jo kanskje ikke ille ) ikke så glad i saus jeg ( bare sånn på thaimat = ) kos og takk for svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 kult takk da holder jeg meg til bare omega 3,,maritim 140 g ,,,plutselig virker det som mye, men det er kanskje ikke det ) skal undersøke det ( ikke behov; uff prøve å kutte det ut igjen det er jo kanskje ikke ille ) ikke så glad i saus jeg ( bare sånn på thaimat = ) kos og takk for svar så rare fjes,,de ble jo blå ikke det jeg prøvde å lage da = ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335647 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 140 g er mer enn jeg ville anbefalt. Dersom du spiser fisk, kjøtt, egg eller lignende 2-3 ganger om dagen eller en stor porsjon til middag får du i deg mer enn nok. Husk at det også er proteiner i grove kornprodukter og grønnsaker, så om du satser på 140 g proteiner pr dag fra animalske kilder kan det plutselig bli veldig mye mer når en tar med proteiner fra andre kilder. Å spise så mye proteiner som konstatinovs foreslår er først og fremst for metthetsfølelsen, men jeg ser ingen grunn til å presse i seg proteiner om målet er vektnedgang og en ikke er plaget med sult. Det bør en uansett ikke bli om en spiser nok til å ha en fornuftig nedgang. Asle da, jeg rundet til og med ned: 62 kg x 2,3 g/kg = 143 g ~ 140 g Vi avslører de vanligste mytene om protein - Fitnessbloggen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 ) ( litt flau ) ja da holder jeg meg unna diettbarer, de er jo igrunn sjokolade med litt vitaminer kanskje og sjokolade er jo ikke akkurat best har gått ned i vekt av det før, men det var uten trening og er jo ikke d jeg vil heller. blir kanskje slank, ikke nødvendigvis stram form av de :-) men er det best å droppe soyamelk også synes du? er ikke så glad i kumelk, og rismelk er jo godt men har ikke så mange proteiner da? droppe melk helt? takk for svar Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 140 g er mer enn jeg ville anbefalt. Dersom du spiser fisk, kjøtt, egg eller lignende 2-3 ganger om dagen eller en stor porsjon til middag får du i deg mer enn nok. Husk at det også er proteiner i grove kornprodukter og grønnsaker, så om du satser på 140 g proteiner pr dag fra animalske kilder kan det plutselig bli veldig mye mer når en tar med proteiner fra andre kilder. Å spise så mye proteiner som konstatinovs foreslår er først og fremst for metthetsfølelsen, men jeg ser ingen grunn til å presse i seg proteiner om målet er vektnedgang og en ikke er plaget med sult. Det bør en uansett ikke bli om en spiser nok til å ha en fornuftig nedgang. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335662 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 Haha, venta på den! Kommer jo selfølgelig an på sausen, men heller du på med ekstra feit bernaise-saus..er det fort lurt å droppe. Men litt av en sunnere variant, kjør på! Hehe, du venter kanskje på denne også: Hvorfor er en ekstra fet bernaise-saus et mindre sunt alternativ? timich 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 Asle da, jeg rundet til og med ned: 62 kg x 2,3 g/kg = 143 g ~ 140 g Vi avslører de vanligste mytene om protein - Fitnessbloggen hvorfor er det høyere på styrke / vektnedgang, en på styrke / vektoppgang? hææ hvorfor det ? hvordan? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 Ingen grunn til å drikke hverken soya, ris eller kumelk. Du sier du liker fisk, vil anbefale det på det sterkeste i forhold til å kjøpe soya eller rismelk. Ingen av delene er melk, det er skvip som ligner på farge og smaker søtt. Like fjasete som tofuburgere - en skal ikke spise kjøtt, men prøver å få alt til å ligne hihi sant det skjønner det igrunn om jeg skal huske TILBAKE og bruke fornuften Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 takk for masse fine svar masse å bli bevisst på da fantastisk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 4. juni 2012 Del Skrevet 4. juni 2012 hvorfor er det høyere på styrke / vektnedgang, en på styrke / vektoppgang? hææ hvorfor det ? hvordan? Det er bare aktuelt hvis du spiser veldig lite karbohydrater på dietten, ettersom karbohydrater beskytter muskelvevet. Du kan da enten spise mer proteiner eller spise en fornuftig mengde karbohydrater, resultatet blir det samme. How Many Carbohydrates Do You Need | BodyRecomposition - The Home of Lyle McDonald Ian "herp" McCarthy sier at man bør ligge mellom ca. 1,8 g/kg og 2,7 g/kg avhengig av bl. a. alder. Gamle folk trenger mer. Du og jeg klarer oss nok med en mengde nærmere 1,8 g/kg, men at man kan gå så lavt som Asle sier var nytt for meg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 I bunn og grunn handler det om å bli bevisst på hva det ikke er nødvendig å være bevisst på - da blir ting enklere hihi ,,det er sant:) ) takk skal du ha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK <3 Skrevet 4. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 4. juni 2012 Det er bare aktuelt hvis du spiser veldig lite karbohydrater på dietten, ettersom karbohydrater beskytter muskelvevet. Du kan da enten spise mer proteiner eller spise en fornuftig mengde karbohydrater, resultatet blir det samme Ian "herp" McCarthy sier at man bør ligge mellom ca. 1,8 g/kg og 2,7 g/kg avhengig av bl. a. alder. Gamle folk trenger mer. Du og jeg klarer oss nok med en mengde nærmere 1,8 g/kg, men at man kan gå så lavt som Asle sier var nytt for meg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9231-havregryn/#findComment-335691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.