focuseme Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Er jo ikke rart når fileten er frossen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-641363 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Hei, gikk tom for kyllingfillet forrige uke og som vanlig kjøptemjeg i Sverige igjen, men nå får Jeg den ikke sånn som jeg liker den. Jeg foretrekker den fast og litt tørr, men denne blir drit mjuk og kjempemfuktig. Skjønner ikke hva jeg gjør feil, har prøvd flere forskjellige måter nå, har vel nesten gått en pakke allerede. 1. Tinet i vann, stekt i over en time i ovnen på 225 grader. 2. Stekt i panne. 3. Tinet uten vann, stekt skope på begge sider og 45min i ovnen på 125 grader, noen tips? Den blir ikke rosa, bare jævlig myk og fuktig. Det at kyllingen har ligget i saltlake (slik svenskene ofte gjør), er egentlig bare en fordel for å få saftig kylling. Kyllingfilet er veldig magert, og blir lett tørt om det varmebehandles for mye. Jeg legger ofte store magre kjøttstykker i saltlake selv før steking / ovnsbaking. For å få et bra resultat av frossen kyllingfilet (dette gjelder forøvrig alt kjøtt som er frossent), bør du gjøre følgende: 1. Tin kyllingen sakte i kjøleskap. Dette tar minst et døgn. Ikke tin i romtemp, da risikerer du at mye av væsken forsvinner! 2. Når kylligen er helt tint, la den ligge ca. i romtemp før tilberedning. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-641365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 24. januar 2013 Del Skrevet 24. januar 2013 Kylling som "stekes" i mye væske blir gummiaktig på konsistens, så det å brune er et godt forslag. Jeg tiner svenskekyllingen i kjøleskap og heller av vannet selvfølgelig, da blir det best. Personlig ville jeg aldri stekt kyllingen på temp under 200, i ovn. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-643450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 24. januar 2013 Del Skrevet 24. januar 2013 Kylling som "stekes" i mye væske blir gummiaktig på konsistens, så det å brune er et godt forslag. Jeg tiner svenskekyllingen i kjøleskap og heller av vannet selvfølgelig, da blir det best. Personlig ville jeg aldri stekt kyllingen på temp under 200, i ovn. 200 grader synes jeg er mye på så magert kjøtt som kyllingfilet. Brun først i ei skikkelig varm jernpanne etterfulgt av steking på 125 grader (helst med steketermometer) i stekeovn til filtene er gjennomstekt gir garantert bra resultat hver gang. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-643502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gamla Skrevet 24. januar 2013 Del Skrevet 24. januar 2013 Sunday roast...? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-643508 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 24. januar 2013 Del Skrevet 24. januar 2013 Sunday roast...? Sunday roast? Som jeg skrev så står det "til de er gjennomstekte". Kylligfilet er gjennomstekt når kjernen har 73 grader. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-643613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HCK Skrevet 31. januar 2013 Del Skrevet 31. januar 2013 Kan anbefale Ytterøy sin kyllingfilet på det sterkeste. Kommer i 2kg frosset, 1,8 kg fersk og 2 fileter fersk. Forside - Ytterøy kylling problemet er vel at den bare selges i trondheim/trøndelag. Funker kjempebra i stekepose. kan også fryses ned i porsjon etter steking uten at den blir helt gummi når du tiner den igjen Hvor kan den kjøpes og til hvilken pris (har ikke sett den på Rema iallefall)? Min "lokale" Kiwi har ALDRI 2kgs pose inne, så jeg søker alternativer i Trondheim. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-652010 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger Arrow Dahl Skrevet 31. januar 2013 Del Skrevet 31. januar 2013 Coop Obs - City Syd - Uke 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-652337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 31. januar 2013 Del Skrevet 31. januar 2013 Kjøp alltid fersk, ikke frosset kyllingfilet. stekepose (maggi juicy chicken er digg feks), spre de så de ikke ligger oppå vherandre..nederste rille i 30min på 200grader..Blir mørt som smør. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-652346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HCK Skrevet 31. januar 2013 Del Skrevet 31. januar 2013 Se der du, må vel legge turen innom Obs til helga. Takk for tipset! Har forøvrig god erfaring med å først steke filetene litt hardt i panna, for så i stekeovnen (175-200 grader i 15-20 min avhengig av størrelse på bitene). Bruker som oftest en panne med avtagbart håndtak, så jeg kan bare slenge hele panna inn i ovnen, enkelt og greit. Roger Arrow Dahl 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-652455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars85 Skrevet 1. februar 2013 Del Skrevet 1. februar 2013 bruker dampkoker på kyllingfilet som jeg skal spise kald jeg. blir tørr, men ikke svidd ellefr sprø Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9046-f%C3%A5r-ikke-kyllingfiletten-bra/page/2/#findComment-653743 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.