Marie101 Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Hei! Har lett gjennom en del her, men finner lite ang. sukrin. Jeg kjøpte meg en pose for et par dager siden, finner det kjempenyttig og bra. Men hva er sukrin, og er ikke dette litt for godt til å være sant? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8278-sukrin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Sukrin fremstilles av den naturlige sukkeralkoholen Erythritol, og nei, det er ikke for godt til å være sant Det blir ikke tatt opp, og blir derfor ikke energi ut av det. Stevia er også kjempenyttig- det er en naturlig plante- sweetleaf, som er utrolig søt, og gir heller ingen energi Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8278-sukrin/#findComment-291344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Så når man bruker sukrin trenger man ikke å ta med dette i kcal beregningene fordi det ikke blir tatt opp og bare går rett igjennom kroppen ufordøyd? Jeg har hele tiden trodd at det gav energi men ikke økning i blodsukkeret, og har dermed unngått og bruke det fordi det står jo bak på pakningen at det er så og si 100% karb per 100g. Men om det bare går tvers gjennom uten og påvirke noe eller bli tatt opp av kroppen, da er det bare å hive på da jo:) Selv om jeg ville brukt det i typ. kaker og da er det jo uansett å finne erstatning for resten av karbo innholdet, som mel f.eks. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8278-sukrin/#findComment-291351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
missi Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Det er sukkeralkoholer, ikke sukker, så det er 0 karber i det, egentlig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8278-sukrin/#findComment-291357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Nei. det er kcalfritt. Husk på at det som regel kun er 75 % av søtheten til sukker, så smak deg frem! Og pass på at det kan få en liten metallisk smak ved ekstreme mengder. Selv kombinerer jeg ofte Sukrin og stevia, for best resultat. Det er også litt vanskelig å få til både gjærbakst og eggedosis, fordi dette utnytter energien i sukkeret til å få de rette egenskapene Om du er avhengig av store, flotte boller, kan det være en ide å kombinere sukrin med noe sukker f.eks. katari 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8278-sukrin/#findComment-291361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.