Karine Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Pga intoleranse må jeg holde meg borte fra diverse matvarer i et par måneder. Typisk nok var nei-krydderene alle mine favoritter... Gul løk, sitrus, paprika, chili. Jeg er vant til å ha minst en av disse i omtrent alt jeg lager, enten fersk eller i pulverform Nå sliter jeg med å komme på gode krydderforslag til kjøtt og fisk... Noen som har forslag? Hva krydrer dere karbonadedeig, kyllingkjøttdeig, kyllingfilet og laks / torsk med? Blant andre smakssettere jeg ikke "har lov til" å spise de neste par månedene er tomat og laktose, (og der røk tomatsaus, pesto, parmesan & annen ost mm...). Dette kvalifiserer nesten som krise i heimen, hehehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Fisk: Dill, nøtter(brukes som smakstilsetning/garnityr), persille, timian Kylling: Karri, basilikum, hvitløk, kanel, oregano Karbonadedeig: ALT, kommer ann på hvilke smaker. Basilikum, kanel, oregano, Laurbærblad, hvitløk Ja, mye urter generelt. Bruker også mye grønnsaker- sellerirot f.eks, er veldig godt sammen med fisk! Frø og slikt fungerer også som smakstilsetning til fisk. Karine og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/#findComment-291401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karine Skrevet 5. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 5. mai 2012 Tusen takk for gode tips :thumbsup: Kanel ja... Kanskje det hadde vært spennende! IngunnE 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/#findComment-291585 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 5. mai 2012 Del Skrevet 5. mai 2012 Tusen takk for gode tips :thumbsup: Kanel ja... Kanskje det hadde vært spennende! Prøv, bare ikke overrøs med det! Smak deg frem! Dette var forresten bare de første krydrene jeg kom på, men krydder som estragon, rosmarin, cummin osv er godt det og Karine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/#findComment-291590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karine Skrevet 5. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 5. mai 2012 Cummin er knallgodt! Men jeg bruker det for tiden i "alt" av "kjøttdeig" retter. Trenger å variere litt, så knallbra med noen tips! Har også blitt hekta på rotmos til laks, og søtpotet / pastinakkfries til alt annet Estragon er vel godt til kylling og fisk, ja :-) Kanskje jeg også skal eksperimentere litt med egenkomponerte curryer uten chili. IngunnE 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/#findComment-291713 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lilo Skrevet 6. mai 2012 Del Skrevet 6. mai 2012 Spiskummin, muskatnøtt, koriander, urter som basilikum, oregano, dill, timian, sitronpepper, ingefær, hvitløk. Fantasien setter grenser. Hvordan er det med curry eller andre indiske krydderblandinger? Er en del uten chilli og paprika faktisk. Karine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/#findComment-292018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karine Skrevet 6. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 6. mai 2012 Jaaaa! :thumbsup: Curry er heldigvis ok så lenge det ikke er chili, paprika og løk i. Jeg må nok gjøre litt research ja, og finne de blandingene som er uten. Jeg har en del i skapet, men tror ikke de har innholdsfortegnelse... Curry er jo SÅ godt! Og da kan jeg nok trikse sammen en "gryterett" med curry og kokosmelk. Tusen takk for inspirasjon! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8273-krydder-til-kj%C3%B8tt-og-fisk-n%C3%A5r-man-ikke-kan-ha-sitrus-l%C3%B8kpulver-eller-chilicayennepaprika/#findComment-292021 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.