Autumn Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Jeg liker å lage meg funlight gele eller sjoko mousee, men trenger liksom den sausen. Har prøvd vaniljekesam, men for meg ble det bare "æsj". Bruker nå bare vanlig vaniljesaus (et par teskjeer) så utgjør vel ikke så mye kcal...? Andre tips til sunnere saus, som er enkel og lage og med ingredienser man finner på vanlig matbutikk. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Diba Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Eldorado har en sukkerfri vaniljesaus! Den er veldig enkel å lage. Bare å blande ut posen med lettmelk og koke opp. Den er også veldig god Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Autumn Skrevet 22. april 2012 Forfatter Del Skrevet 22. april 2012 Eldorado har en sukkerfri vaniljesaus! Den er veldig enkel å lage. Bare å blande ut posen med lettmelk og koke opp. Den er også veldig god Har jeg aldri sett tror jeg... men skal se etter den i morgen når jeg handler. Står den med vanlig vaniljesaus og desserter og den slags? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mona Elisabeth Skrevet 22. april 2012 Del Skrevet 22. april 2012 Har jeg aldri sett tror jeg... men skal se etter den i morgen når jeg handler. Står den med vanlig vaniljesaus og desserter og den slags? Den finnes på Meny hvertfall, sammen med resten av dessertsausene. Veldig god! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Autumn Skrevet 22. april 2012 Forfatter Del Skrevet 22. april 2012 vi har ikke meny her desverre, men skal se på rema1000 og kiwi. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MiniIngrid Skrevet 24. april 2012 Del Skrevet 24. april 2012 Jeg pleier å bruke melk med noen få dråper med stevia vanilje. Smaker akkurat som vaniljesaus, bare tynnere Lily 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Li na Skrevet 24. april 2012 Del Skrevet 24. april 2012 Har jeg aldri sett tror jeg... men skal se etter den i morgen når jeg handler. Står den med vanlig vaniljesaus og desserter og den slags? Jeg kjøpte den på lerøy i Bergen. Mener den stod sammen med "spesialmat". Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Autumn Skrevet 24. april 2012 Forfatter Del Skrevet 24. april 2012 Jeg pleier å bruke melk med noen få dråper med stevia vanilje. Smaker akkurat som vaniljesaus, bare tynnere Aha, det kan jeg prøve. Hvor mye melk da? Og hvor mye stevia, hviken kjøper du? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Aha, det kan jeg prøve. Hvor mye melk da? Og hvor mye stevia, hviken kjøper du? Stevia vanilla creme kjøpes på iHerb. 1 til 2 dråper per dl kanskje - i hvert fall ikke så mye som skal til og en må smake seg frem, dråpe for dråpe. MiniIngrid 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Det er ingen krise å bruke helt vanlig vaniljesaus. Det er ikke mange kaloriene det er snakk om. Så lenge du søter den med noe annet enn sukker så går det bra. Ikke bruk sukrin for det blir ikke bra. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Det er ingen krise å bruke helt vanlig vaniljesaus. Det er ikke mange kaloriene det er snakk om. Så lenge du søter den med noe annet enn sukker så går det bra. Ikke bruk sukrin for det blir ikke bra. Hvorfor kan man ikke bruke sukrin? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Hvorfor kan man ikke bruke sukrin? Prøv Det smaker helt grusomt. Helt og fullstendig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Melete smak? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Ikke melete, vanskelig å beskrive - mer som en slags "brent" smak med forferdelig, normal sukrinising etterpå Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Ikke melete, vanskelig å beskrive - mer som en slags "brent" smak med forferdelig, normal sukrinising etterpå hm....Jeg kombinerer i hvert fall alltid sukrin med natreen, slik at jeg får en smak som er tilnærmet lik vanlig sukker. De har hver sin "dårlige side", men sammen er de en god kombinasjon! - Sukrin er 60% så søtt som sukker, og i for store mengder kan det smake melete. Noen opplever også ising. - Natreen er 3 ganger så søtt som sukker, og i for store mengder kan det smake litt metallisk. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Vaniljeproteinpulver blandet ut i litt vann er fint som saus Kristin Charm og Tiwas 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 hm....Jeg kombinerer i hvert fall alltid sukrin med natreen, slik at jeg får en smak som er tilnærmet lik vanlig sukker. De har hver sin "dårlige side", men sammen er de en god kombinasjon! - Sukrin er 60% så søtt som sukker, og i for store mengder kan det smake melete. Noen opplever også ising. - Natreen er 3 ganger så søtt som sukker, og i for store mengder kan det smake litt metallisk. Jeg vet også at for mye sukrin blir fælt, men jeg bruker som regel aldri så mye av det i slengen og har aldri hatt problemer med sukrinen deretter. I vaniljesaus blir det imidlertidig grusomt for min del Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Vaniljeproteinpulver blandet ut i litt vann er fint som saus Veldig godt faktisk (så lenge du har et bra pulver, naturligvis)! Elderadopakkene koster 25kr pr stk, noe som blir ganske dyrt i lengden i forhold til proteinpulveret Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 25. april 2012 Del Skrevet 25. april 2012 Har aldri prøvd selv, men kunne det være en idé å prøve og piske opp eggeplommer med økologisk vaniljesukker og ett eller annet magert meieriprodukt + søtningsmiddel? har jo alltid overskudd på plommer i kjøleskapet uansett Mona Elisabeth 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ida Dahl Skrevet 13. juli 2013 Del Skrevet 13. juli 2013 Jeg laget nettopp en selv som ble utrolig god! 4 eggeplommer, 1 liter skummet melk, 4 ts sukrin, 1ts ukonsentrert steviapulver og frø fra en vaniljestang. Kok opp, rør rundt og avkjøl. SNAP! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.