Ainanas Skrevet 22. april 2012 Skrevet 22. april 2012 Finnes det alternativer der ute, eller er det bakepro som egner seg best? Ser at mange bruker det i bakst, kan man også tilsette en scoop i feks havregrøt uten at det gjør noe? Siter
Ainanas Skrevet 22. april 2012 Forfatter Skrevet 22. april 2012 Snublet selvfølgelig over PF's bakepulver nå Jeg får tak i den på salg neste uke ser det ut til, så da kjøper jeg den først for å prøve meg frem med oppskrifter etc:thumbsup: Kristin Charm 1 Siter
nano Skrevet 22. april 2012 Skrevet 22. april 2012 Et hvilket som helst proteinpulver duger som regel. Bakrepro og bakeproteinet til PF er jo relativt dyrt i forhold til hva det faktisk inneholder. Jeg bruker i hvert fall whey-80 fra gymgrossisten. 500 kr for 5 kg for vanlig proteinpulver, kontra 300 kr for 800 g bakeprotein... smågodt 1 Siter
smågodt Skrevet 5. april 2013 Skrevet 5. april 2013 Et hvilket som helst proteinpulver duger som regel. Bakrepro og bakeproteinet til PF er jo relativt dyrt i forhold til hva det faktisk inneholder. Jeg bruker i hvert fall whey-80 fra gymgrossisten. 500 kg for 5 kg for vanlig proteinpulver, kontra 300 kg for 800 g bakeprotein... Satt akkurat å lurte på å klikke dette hjem for å bruke i bakst! Vil du fortsatt anbefale? Siter
TEW Skrevet 14. mai 2013 Skrevet 14. mai 2013 Jeg kan anbefale Ketolyse Bakemix. Whey/valle protein, hvetegluten, loppefrøskall. 135,- for 400g. Ganske billig mao. Jeg kombinerer gjerne med litt fiberfin i bakeverk. Syntes både smak og konsistens er super i forhold til andre alternativer jeg har prøvd. Det selges på nett, men bor mann ikke for langt unna Krokstadelva så selger de den på Price lagerbutikken der. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.