Gå til innhold

Treningsfordelingsråd for å gå ned i vekt


Anbefalte innlegg

Jeg trenger litt hjelp for å trene best mulig for å gå ned i vekt :)

Kan begynne med å si at jeg er 172 høy og veier 82kg, vil ned til 67 på sikt så har jo en del fett å forbrenne kan man si hehe.. kondisen er ikke så bra men det er ingen ting i veien

med viljen min. :p

Tingen er at jeg har trent ca 15-20 min aerobic så 1 time med styrke sånn stram opp timer. til slutt 15 min med rompe mage lår og 15 min uttøying.

Alt gjør jeg hjemme.

Bruker exerto.no

Jeg har også sykkel og lurer på om jeg bør ta en dag med sykling så en dag med styrketrening eller fortsette slik som nå?

Lurer og på om det gjør noe om jeg deler opp økten? sykle om morningen eventuelt så styrke kveld.

Jeg er hjemme med barn så blir det liksom ingen kveld igjen når de legger seg halv åtte og jeg rydder opp siste resten av dagens rot hehe.. da blir kl ca halv no ni før jeg kommer igang og så er det dusj og seng.. savner da og få litt tid for meg selv foran tven =)

Hvor lenge må jeg egentlig sykle for at det skal ha effekt? Jeg har sett etter når jeg har syklet og jeg sykler sånn ca 21-22km i timen når jeg sykler.

Hvordan er det med disse vile dagene? nå som jeg er i start fasen?

Supert å endelig komme igang for å komme meg til normalvekt igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er vel kanskje ikke noen overraskelse, men om du har et sunt kosthold med riktig antall kalorier mtp vektnedgang så er mye av jobben gjort. Bruk diett.no til å loggføre alt du spiser i løpet av en dag for å få en viss oversikt over hvor mange kalorier du spiser hver dag.

Siden du trener styrke hjemme så ville jeg ha fokusert på øvelser som krever at du bruker kroppsvekten din, som f.eks dips, planke, sideplanke, "båten", push ups, utfall, bulgarsk utfall fra en stol/sofa/seng, spensthopp, "statisk knebøy" (type 90 grader vinkel inntil en vegg) mm.

Jeg forsto det sånn at du har lite tid, men du kan kanskje prøve å gjøre mer ut av daglig aktivitet, som f.eks å gå trapper i stedetfor heisen, gå av ett stopp tidligere på bussen, gå i stedetfor å ta bilen ol. Sykling er kjempe bra, ellers kan du prøve å gå en timestur hver dag.

Hvor mange ganger trener du i uken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har egentlig ikke så dårlig tid, er hjemmeværende men har en på 9 mnd og to på skole og barnehage.. så tenkte kanskje jeg kan ta en halvtimes sykling når hun minste har middagslur og ta styrken på kvelden =) prøver nå å trene hver dag, men har hatt feber de to siste dagene men skal trene nå straks =) kostholdet har jeg begynt å forandre og legger inn på diett.no.. det er stort sett disse øvelsene du nevner jeg bruker pluss litt med manualer =) men jeg lurer liksom litt på hvor lenge og hvordan jeg skal dele det opp for å oppnå mest mulig resultater =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei,

Gratulerar med barn, og med slankemotivasjon!

Dette høyrest ut som du er heilt klar for, og då kjem det til å gå fint! Eg anbefalar deg å lese artiklar her inne på firnessbloggen, både om kosthold og trening, for å bli best mogeleg rusta. Eg har lært så masse på dette nettstedet!

Det viktigaste du må sjå på er kosthaldet. I tillegg kan du feks følge treningsprogrammet til bedre puls, det er to økter fullkropp styrke, ein økt intervall og ein økt langkøyring per veke. Dette programmet kan du fint bruke når du er heime med barn. Sjå på linken, og sjå også link om kosthold. Lykke til!

http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=17923392&a=1.7923392&f=/helse-forbruk-og-livsstil/&h=nrk.no

http://fitnessbloggen.no/operasjon-fleskemoderasjon/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...