Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Mager kesam har en tykkere og "tørrere" konsistens enn matyoghurt. Så dersom du ikke er helt fornøyd med tzatzikien når alle ingrediensene er tilsatt (agurk inneholder mye vann, så det kan hende det gjør den saftig nok), så anbefaler jeg deg å prøve med litt melk oppi. Da vil kesamen bli saftigere - i hvert fall syntes jeg det :)

Thihi, jeg klarer bare ikke å la være å legge merke til bakgrunnen din på profilbilde. Passer med en sånn bakgrunn her på fitnessbloggen :thumbsup:

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6035-tzatziki-mager-kesam/#findComment-212557
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...