SebArneberg Skrevet 18. mars 2012 Skrevet 18. mars 2012 Heisann! Noen som har prøvd å bruke mager kesam for å lage tzatziki i stedet for TINEs matyoghurt? Det burde vel fungere fint det? Siter
Lily Skrevet 19. mars 2012 Skrevet 19. mars 2012 Mager kesam har en tykkere og "tørrere" konsistens enn matyoghurt. Så dersom du ikke er helt fornøyd med tzatzikien når alle ingrediensene er tilsatt (agurk inneholder mye vann, så det kan hende det gjør den saftig nok), så anbefaler jeg deg å prøve med litt melk oppi. Da vil kesamen bli saftigere - i hvert fall syntes jeg det Thihi, jeg klarer bare ikke å la være å legge merke til bakgrunnen din på profilbilde. Passer med en sånn bakgrunn her på fitnessbloggen :thumbsup: Siter
missprotein Skrevet 8. april 2012 Skrevet 8. april 2012 Tzatsiki: 2 1/2dl mager kesam 1 stk slangeagurk – riv grovt, sil og tørk. 2 båt pressed hvitløk 2ts hvitvinseddik 2ss frisk mynte (sløyfes?) SebArneberg 1 Siter
Henrik Hope Skrevet 8. april 2012 Skrevet 8. april 2012 Gresk youghurt er absolutt top nodge, men mer fett og koster mer.. Men slik de lager den i Hellas! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.